Hirdetés

Jobb kijelzőt kap a Motorola hajtogatós újdonsága, mint amire eredetileg számítottunk



|

A teljes mezőny lepipálhatja a 2022-es Razr képfrissítési sebessége.

Hirdetés

A Motorola még július végén harangozta be, hogy augusztus másodikán tartja az új csúcstelefonjai, a Moto X30 Pro és a hajtogatós Razr-széria idei generációjának leleplezését, az eseményt azonban az utolsó pillanatban elhalasztották, így jelen állás szerint e hónap 11. napján kerül sor a bemutatóra. A Lenovo szárnyai alá tartozó gyártó viszont addig sem fér a bőrébe, és most egy új információmorzsával csigázza az érdeklődők kedélyeit.

Az anyavállalat weboldalán ugyanis idő előtt feltöltöttek néhány képet, amelyek hivatalosan is megerősítik a Motorola Razr 3 néven is emlegetett 2022-es Razr egyes tulajdonságait. Ezek közül pedig a legfontosabb, hogy a várakozásokat megcáfolva a hajtogatós újdonság nem 120 Hz-es, hanem 144 Hz-es OLED kijelzővel érkezik majd.

Hirdetés

Ez azt jelenti, hogy ebben a tekintetben minden más vetélytársát lepipálhatja, hacsak addig a Samsung nem lep meg minket egy hasonló panellel az egy nappal korábban bemutatkozó Galaxy Fold4-ben.

Ami a többi adatot illeti, a Razr 2022 kijelzője 6,7 hüvelyken terpeszkedik majd, tehát 0,5 hüvelykkel rálicitál az előző generációra. A megjelenítő teljesíti a HDR10+ szabvány követelményeit, valamint szemkímélő DC elsötétítéssel (DC dimming) érkezik, és megkapta a svájci SGS ajánlását is. A külső kijelző mérete nem változik, marad a megszokott 2,7 hüvelyk.

Az új Razr teljesítményével valószínűleg nem lehetnek nagy gondok, hiszen a burkolat alatt a Snapdragon 8+ Gen 1 csúcsprocesszor dolgozik majd. Könnyen lehet viszont, hogy mindezért jó mélyen a tárcánkba kell nyúlnunk, egy korábbi pletyka szerint ugyanis a Motorola üdvöskéje még a Galaxy Flip4-nél is drágábban, 1150 eurós áron kerül boltokba az öreg kontinensen.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.