Hirdetés

Jöhet a lekerekített kijelzős Google Pixel?



|

A Galaxy S8 mintájára alakulhat a Google készüléke, de csak jövőre.

Hirdetés

Igazából már a Galaxy S6 edge óta sejtjük, de úgy néz ki, hogy a mobilpiac tényleg a lekerekített szélű kijelzők felé veszi az irányt. Ahogyan a Google Pixel eszközei is. 

Hirdetés

Nemrég kiderült, hogy a Google hajlandó lenne 880 millió dollárt fektetni az LG Displaybe azért, hogy biztosítsa az OLED-kijelzőket a következő csúcstelefonjaihoz. Azóta azt is tudni, hogy a Google lekerekített szélű kijelzőket akar

Fontos leszögezni, hogy egyelőre semmi nem dőlt el, az LG mérlegeli a lehetőségeket. Arra is van esély, hogy a két cég nem dolgozik majd együtt. Maga a befektetés pedig nem jelent tényleges rendelést, ellenben ebben a formában a Google is beleszólhatna a panelgyártásba. 

Mivel azonban a Pixel nagyjából fél éve jelent meg, ezért biztos, hogy mostanra vannak prototípusai az utódnak. Ez azt jelenti, hogy ha a Google most tervez lekerekített kijelzőre váltani, akkor az új panel már csak a jövő évi modellbe kerülhet bele. 

A Galaxy S8 ellenben jól mutatja, hogy milyen trendekre számíthatunk. Ami azt illeti, az iPhone 8 is hasonló kijelzővel érkezhet. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.