Hirdetés

Jöhet a mini Galaxy S8?



|

A pletykák szerint hamarosan befuthat egy 5,3 hüvelykes kijelzővel szerelt mini verzió a Galaxy S8-ból.

Hirdetés

Bár a Samsung Galaxy S8 és a Galaxy S8+ már megjelentek a piacon, a sorozatot övező pletykák nem maradtak abba. Hallottunk már a Galaxy S8 Active érkezéséről, a legutóbbi szó-beszédek pedig újabb verzióról szólnak. 

Hirdetés

Állítólag hamarosan bemutatkozhat a Galaxy S8 mini kiadása, amely az eddigi verziók külsejével, de kisebb méretben és gyengébb hardverrel jelenne meg. 

Ha igazak a pletykák, akkor a Samsung a Snapdragon 821-es tavalyi csúcslapkát választja (vagy a tavalyi Exynos chipjét), amihez 4 GB RAM-ot mellékelne, a tárhely méretét pedig 32 GB-ra csökkentené. 

Dizájnban ugyanazt hozná, mint a jelenlegi Galaxy S8-ak, ugyanakkor a képernyő átmérője csak 5,3 hüvelyk lenne. A felső és alsó keret valamivel magasabb lehet, azonban a 12 megapixeles Dual Pixel kamera nem változik. 

Ezt a pletykát persze nem árt fenntartásokkal kezelni, elvégre konkrét bizonyíték még nincs a mini készülékre, ráadásul a mini sorozatot már 2014-ben, az S5 minivel elkaszálta a Samsung. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.