Hirdetés

Jöhet az olcsóbb és kisebb, 12,5 hüvelykes Surface Laptop



|

Még az ünnepekig befuthat a kisebb, 12,5 hüvelykes Microsoft Surface Laptop - állítólag kb. 500 dollárba kerül majd.

Hirdetés

A Microsoft a jelentések szerint egy új, kisebb Surface Laptopot dobna piacra még az idei évben. A könnyűsúlyú kiadás kisebb, 12,5 hüvelykes kijelzőt kapna, és az Intel tizedik-generációs Core i5-ös processzoraival lenne elérhető, 4 GB RAM és 64 GB tárhely mellett. Ezt a modellt állítólag kifejezetten diákoknak szánják, akik majd a kicsi Surface Laptopjukon S módban futtatják a Windows 10 operációs rendszert. 

Hirdetés

Alapvetően kisebb és olcsóbb laptopként a Surface Go mintájára készülhet el, a pletykák szerint a Microsoft 500 dolláros árcédulát tenne a gépre. Vélhetően azért a RAM-ból és tárhelyből többet, nagyobbat is lehet majd választani, a 4 GB RAM manapság már semmire sem elég. 

A Microsoft várhatóan októberben egy virtuális eseményen jelent be új Surface termékeket és kiegészítőket. Ilyenkor még elszomorítóbb belegondolni, hogy sajnos Magyarországon továbbra sem számíthatunk érdemi előrelépésre a Surface termékek forgalmazásában.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.