Hirdetés

Jöhet az olcsóbb Samsung Galaxy S20



|

Galaxy S20 Fan Editionként emlegetik a Samsungon belül azt a készüléket, ami a Galaxy S10 Lite utódja lehet.

Hirdetés

A Samsung a Galaxy S20 szériával nem dobott piacra olcsóbb csúcsmobilt, hiszen a legkisebb Galaxy S20 vételára is elég borsos. Sokan hiányolják a lite verziót, azonban a SamMobile jelentése most azt állítja, hogy érkezik egy új Galaxy S20 modell, méghozzá jóárasítva. Ez jelenleg SM-G780 számon fut, és a Samsungnál belső körökben Galaxy S20 Fan Edition néven hivatkoznak rá. Elvileg 4G-s és 5G-s kiadás egyaránt lesz belőle. 

Hirdetés

A specifikációk egyelőre nem ismertek, de annyit azért sejteni, hogy 128 GB tárhelyet és Android 10-et, valamint One UI 2.5 felületet hoz magával a készülék. A várakozások alapján ez lesz a Galaxy S10 Lite utódja, és Snapdragon 865 lapkát (vagy az egyenértékű Exynos chipet) építenek bele. Teljesítménynek tehát nem lesz híján, az alacsonyabb árcímkére azonban szükség lehet azért, hogy felpörgessék a világjárvány során visszaesett keresletet. 

Azt egyelőre nem tudni, hogy mikor érkezhet meg ez a lite modell. A szakértők szerint bár a fogyasztók egyik kedvence is lehet, annyira nem számít nagy újdonságnak, hogy a digitális Unpacked rendezvényen, augusztusán 5-én külön bemutatót szenteljen neki a gyártó a Galaxy Note 20, a Galaxy Fold 2 és a Galaxy Z Flip 5G után. Talán a Galaxy Watch 3-mal egyszerre debütál? 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.