Hirdetés

Jöhetnek a hivatalos zenei klipek a Facebookra



|

Ez azért is jó hír Mark Zuckerbergéknek, mert a világjárvány alatt sokan kerestek zenei videókat a YouTube-on.

Hirdetés

Több komoly változtatást is eszközöl a Facebook azért, hogy a közösségi platformok között a legmeghatározóbb maradhasson. Nem csak pénzzel kezdi el tömni a tartalomgyártókat és az influenszereket, de például zenés videókat is hoz végre. Ezek pedig különösen népszerűek a világjárvány óta más helyeken, például a YouTube-on. Minderre azért van lehetőség, mert a jelentések szerint a Facebook megállapodott a három legnagyobb zenekiadóval, a Universal Music Grouppal, a Sony Music Entertainmenttel és a Warner Music Grouppal. 

Hirdetés

A Facebook régóta igyekezett megszerezni a szükséges jogokat a zenei klipekhez, amelyeket hamarosan felhasználók milliárdjai nézhetnek a Facebookon is. Hivatalos videók megjelenítésére ugyanis eddig nem volt engedélye a cégnek. 

A jól értesült források szerint most nem elég, hogy jönnek a zenés klipek, még exkluzív jogokat is szerezne a Facebook bizonyos zenés videókhoz, és a gyártási költségeket is átvállalja, valamint reklámot is csinál a tartalmaknak. Ezzel pedig nőhet a videós tartalomfogyasztás a Facebookon, amivel a cég is nagyon jól járna. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.