Hirdetés

Jön a bankkártya méretű, vezeték nélküli SSD



|

Már támogatható az Indiegogón keresztül a bankkártya méretű, vezeték nélküli skyBOX SSD-meghajtó.

Hirdetés

A közösségi oldalakon egyre több különféle adattároló és hordozható SSD bukkan fel, ezek közül egy a skyBOX. A HyperAccessory által összerakott tároló azonban kitűnik a mezőnyből, ugyanis a Broadcom BCM43684-es chipnek hála támogatja a WiFi 6-ot, vagyis vezeték nélkül használható, és a tartalmak streameléséhez is beválhat. Pedig mindössze 55 x 85 milliméteres az egész. 

Hirdetés

A meghajtó USB-C 3.2-es, 20 Gbps-os sebességet ígér, de csak a 4 TB-os modell esetében. Van 1 és 2 TB-os, 512 GB-os verzió is, ezek lassabbak. Mindegyik NVMe M.2 SSD-t használ, és akad USB-A, USB-C port is a meghajtókon. 

A skyBOX érdekessége, hogy SD-kártyahely is van rajta, illetve egy gomb, amivel egyetlen lenyomásra átmásolhatóak így az adatok. Az UHS-II-es kártyák támogatása 300 MB per másodperces másolási sebességet jelent ebben az esetben. Az ígéretek szerint egy 512 GB-os skyBOX 99 dollárba kerül, de a 4 TB-os verziót már 469 dollárért lehet lefoglalni a közösségi finanszírozási oldalon. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.