Hirdetés

Jön a OnePlus TV



|

Új vizekre evez a OnePlus, és jövőre kiadja az első televízióját. Vajon lesz rajta jackcsatlakozó?

Hirdetés

A OnePlus 2014 óta van jelen az okostelefonok piacán, jövőre azonban új vizekre evez. A kínai gyártó piacra dobja az első televízióját. A lépés olyan értelemben nem meglepő, hogy az okostelefonok és az okostévék mögött lévő technológiában sok a közös. 

Hirdetés

Értelemszerűen az internetre kapcsolt okostévéről lehet majd appokat futtatni, zenét streamelni, játszani és videózni, de a részletek egyelőre homályosak. Az is jó kérdés, hogy a OnePlus TV hogyan tűnik majd ki a zsúfolt mezőnyből, illetve lesz-e rajta jackcsatlakozó

Pete Lau, a OnePlus társalapítója egy interjúban elárulta, hogy a céljuk az, hogy zökkenőmentes kapcsolódást biztosítsanak tévé és okostelefon között, illetve a mesterséges intelligenciára építő funkciókat is biztosítsák. Persze ilyen környezetet az Apple, a Google, a Samsung és az Amazon is kínál már különféle hardverekkel és szoftverekkel. 

A OnePlus TV-n mindenesetre lesz kamera is a videohívásokhoz, illetve valamilyen biztonsági funkció, ami meggátolja, hogy titokban valaki videót rögzítsen ezen keresztül. 

A OnePlus TV pontos nevét a felhasználóktól várja a OnePlus. Az ötleteket október 17-ig fogadja a cég, a kiválasztott pedig díjat is kap: az első tévék egyikét, illetve a bemutatón is ott lehet. A OnePlus mindenesetre fenntartja a jogot, hogy mégis maga válasszon később nevet. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.