Hirdetés

Jön a Samsung lehengerlő, 280 centis MicroLED tévéje



|

Egy darabig feltehetően luxusvillákban lehet majd ilyen Samsung tévékkel találkozni.

Hirdetés

A Samsung még 2018-ban mutatta be a The Wall nevű, MicroLED-es tévérendszerét, amely több konfigurálható modulból állt össze, akár fal méretben. A MicroLED technológia azóta folyamatosan fejlődik, és most érkezik egy kiforrott, 110 hüvelykes komplett tévé, amely erre épít. Dél-Koreában már elő is tudják rendelni az érdeklődők. 

Mint a többi új tévés technológia, ez sem valami olcsó. A Samsung a hivatalos árat nem fedte fel, de biztosak lehetünk benne, hogy egy darabig kizárólag csak milliomosok extrém hóbortja lesz a méretes kijelző.

Hirdetés

Az új MicroLED tévé háttérvilágítás és színszűrők nélkül dolgozik, a fény és a színek a saját pixelstruktúrájából érkezik. A tévé 4K-s felbontást, 8 millió képpontot, a DCI és az Adobe RGB 100 százalékos lefedettségét kínálja, gyakorlat káva nélkül. 

A rejtett Majestic Sound System 5.1-es hangzást garantál objektumkövetéssel, külső hangszórókra nincs szükség. 

Globálisan is elérhető lesz idővel a 110 hüvelykes MicroLED tévé, valamikor 2021 első negyedévében. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.