Hirdetés

Jön az LG feltekerhető tévéje



|

Dél-koreai jelentések szerint az LG októberben dobja piacra a látványos, feltekerhető tévéjét - nem lesz olcsó.

Hirdetés

Az LG sokszor mutogatta már a feltekerhető tévéjét, és dél-koreai jelentések szerint idén októberben piacra is dobja azt. A Signature OLED RX TV 65 hüvelykes képernyővel rendelkezik, ami egy dobozban van összetekerve, és ebből emelkedik ki. A tavalyi CES-en debütált először, és az OLED-kijelzők azon tulajdonságát használja ki, hogy mivel nincs háttérvilágításuk, akár fel is lehet azokat tekerni. Használaton kívül egyszerűen visszamennek a kijelzők a dobozba. 

Hirdetés

Az új LG tévé három módban működik, a teljes és a zárt módok között egy sávos nézet is van, amikor csak a képernyő egy része emelkedik ki. A megjelenítésért pedig a második-generációs Alpha 9 processzor és a ThinQ AI felelnek, van hangasszisztens is az Amazon Alexa és a Google Asszisztens formájában. 

Médiajelentések szerint az LG egy külön médiaeseményt szervez, és október végén piacra dobja a feltekerhető tévét. Ez nem lesz olcsó, több mint 85 000 dollárba kerül majd egy ilyen. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.