Hirdetés

Jön az okos kutyamatrac



|

Egy okosotthon nem csak az embereket, a háziállatokat is szolgálhatja - például okos kutyamatraccal.

Hirdetés

Az okosotthonok egyre modernebb kütyükkel szolgálják a tulajdonosaikat - azonban ezt megtehetik a család kedvenc háziállataival is. A Petrics például hamarosan elhozza a világ első okosmatracát kutyáknak (és macskáknak is, feltehetően...), amihez persze saját rendszer is lesz. 

Hirdetés

Az újdonság a 2018-as CES-en debütál, utána pedig jön az Indiegogo-kampány is. Az okosmatrac tartozéka egy aktivitáskövető nyakörv, ezek együtt nyomon követik az állat tömegét, pihenési időszakait és aktivitási szintjét. Mivel termosztatikus hőszabályozással van feldobva a kutyamatrac, ezért az állat mindig az optimális komfortzónájában maradhat. A szabályozórendszer gondoskodik róla, hogy minden évszakban optimális legyen a hőmérséklet. 

A beállításokat persze appon keresztül lehet variálni, ami kompatibilis az Amazon Echo, Google Home és Nest rendszerekkel. 

Az okosmatrac segítségével a gazdik megbizonyosodhatnak róla, hogy az állat mennyire egészséges, és időben észrevehetik, ha valami baj van. A rendszer ráadásul etetési ajánlásokkal is szolgál, az információkat pedig az állatorvosnak is el tudja küldeni. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.