Hirdetés

Jönnek a használt telefonok a Telekomnál



|

A jó állapotú A+ prémium készülékek október elejétől érhetők el a szolgáltató webshopjában.

Hirdetés

Ha szeretnél felső középkategóriás telefont magadnak, de sajnálod rá a teljes árat, a Telekom most mentőövet dob neked. Október 2-án elindította a telekommunikációs cég új szolgáltatását, melynek keretében a honlapon található webshopról már nemcsak új telefonkészülékek vásárolhatók teljes áron, hanem jó állapotú, használt A+ besorolású prémium készülékek is.

Egy létező piaci igényt elégít most ki az új szolgáltatás, hiszen az emberek egy része eddig is vásárolt használt készülékeket ilyen profilú szaküzletekben. A különbség talán abban lehet, hogy ígérete szerint a cég ügyelni fog rá, hogy csak kifogástalan állapotú használt telefonok találjanak náluk gazdára.

Hirdetés

A Telekomnál elérhető használt készülékek egy sor műszaki teszten esnek át, majd ezt követően cserélik a hibás alkatrészeket, biztosítják a rajta levő adatok törlését, a szükséges frissítést és a fertőtlenítést. 

A lehetőség csak A+ prémium minősítésű telefonokra vonatkozik, amelyek szinte kifogástalan állapotban vannak, legfeljebb esztétikai hibával bírnak, legalább 85 százalékos teljesítményre képes még az akkumulátoruk, továbbá rendelkeznek töltővel és a szükséges kábelekkel. A megvásárolható használt készülékek a a webshopban tekinthetők és rendelhetők meg. 

"A felújított készülékek elérhetőségének biztosításával hisszük, hogy nálunk minden eszköz elérhetővé válik egy helyen, amire ügyfeleinknek szüksége lehet a digitális világ kihasználásához, igényeikhez és élethelyzetükhöz igazodva, személyre szabottan. Amellett, hogy ezek a készülékek új társaikhoz képest kedvezőbb áron érhetők el, az őket választó ügyfelek nem csak az eszköz élettartamát növelhetik, de egyúttal az elektronikai hulladék mennyiségét is csökkenthetik"

- mondta Pereszlényi Zoltán, a Telekom kereskedelmi vezérigazgató-helyettese.

Az új készülékekhez hasonlóan a másodkézből származókra is vonatkozni fog, hogy a megvásárlást követő egy évben a vállalat az úgynevezett kellékszavatolási feltételek mentén segítséget nyújt szükség esetén. Az elérhető használt készülékek listáját és a további feltételeket megtaláljátok a Telekom honlapján a telekom.hu/felujitott oldalon.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.