Hirdetés

Jönnek a Made for Huawei plecsnis kiegészítők



|

Az Apple és a Google nyomdokait követve a Huawei is saját kiegészítőkkel készül az okostelefonjaihoz.

Hirdetés

A Huawei a világ egyik legnagyobb okostelefon-gyártója, amely annak érdekében, hogy nagyobb nyereségekkel dolgozzon, házon belül fejleszt egyes alkatrészeket. 

Hirdetés

A legtöbb Huawei zászlóshajóhoz házon belül készülnek például a Kirin lapkakészletek, amelyek egy ideje a középkategóriás modellekben is helyet kaptak. A Huawei a következő lépcsőben saját kiegészítőket is gyárt majd az okostelefonjaihoz. 

A Huawei ezzel az Apple és a Google nyomdokait követi, és persze egy külön programot is elindít a hitelesített kiegészítőkhöz. Az ilyen termékek Made for Huawei plecsnit kapnak. Kínai források szerint ez a program már el is indult, az első termék pedig a Mate 10-es szériához készült USB-C-HDMI adapter lesz benne. 

Természetesen a jövőben a kiegészítők gyártói is hitelesíthetik majd a termékeiket a Huaweinél, de a program valószínűleg a gyári kiegészítők miatt lesz jelentősebb. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.