Hirdetés

Jönnek a minitörténetek a YouTube-ra



|

Már nem csak a Snapchaten és az Instagramon lesznek történetek, hanem a YouTube-on is.

Hirdetés

A Snapchat és az Instagram legkedveltebb funkciója közé tartozik a Stories, amellyel történeteket mesélhetünk el. Ezek olyan személyes minivideók, amelyeket a felhasználók nap közben rögzítenek. 24 óra elteltével lejárnak. 

Hirdetés

A YouTube most engedélyezi a tartalomgyártóknak, hogy felvegyék a saját kis minitörténeteiket. Ezeknek a neve Reels lesz. A csatornatulajdonosok egyszerre több ilyet is készíthetnek, és nem kell egyik korábbit sem letörölniük. A minitörténetek örökké elérhetőek maradnak egy külön fül alatt.

Egy-egy Reel hossza maximum 30 másodperc lehet, a tartalomgyártók pedig hozzáadhatnak a videókhoz szűrőket, matricákat és linkeket is. A funkció érkezése és hasonlósága nem a véletlen műve, elvégre Todd Sherman, a Snapchat Stories korábbi vezető termékmanagere már a YouTube csapatát erősíti. 

Az újítással állítólag még jobban kifejezhetik majd magukat az emberek, és szorosabb kapcsolatba kerülhetnek a rajongóikkal. 

A felhasználók persze értékelhetik majd a minitörténeteket, pozitív vagy negatív gombbal. Megjegyzést is lehet majd fűzni ezekhez. Először mindenesetre bétaként indul a Reels, és csak később lesz mindenkinél elérhető. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.