Hirdetés

Jótékonykodás lett a Bernie Sanders mémek folytatása



|

A szenátornak is tetszettek a róla készült vicces képek és videók, ő pedig a felhajtásból termelt profitot jótékonyságra fordította.

Hirdetés

Joe Biden elnöki beiktatásán készült Bernie Sanders demokrata szenátorról egy érdekes fénykép, amely a publikálást követően rögtön meghódította az internetet. A fotó, pontosabban Sanders ruházata és póza alapján számos humoros kép, gif és videó is készült, a kesztyűje pedig szinte legendás lett. A szenátor pedig megragadta az alkalmat, hogy valamilyen formában segítsen az embereknek a róla készült mémekkel.

Sanders úgy gondolta, hogy a róla készült eredeti fotót pólókra és pulóverekre nyomtatja, illetve az ezek eladásából befolyó teljes összeget jótékony célra fordítja. A 45 dollárba kerülő pulóverek mindössze fél óra alatt el is fogytak az eléréstől kezdve a vermonti szenátor hivatalos honlapján keresztül.

Hirdetés

Sanders sajtócsapata a CNN-nek nyilatkozva elmondta, hogy a ruhaeladásból közel 2 millió dollárt gyűjtöttek össze, a pénzt pedig Vermont állam jótékonysági szervezetei között osztják el. A csapat rengeteg szervezetet megkeresett, leginkább a fogyatékkal élőket, árvákat és nélkülözőket segítőket támogatták.

A jótékonysági akcióba beszállt a Getty Images is, amely az eredeti fénykép jogait birtokolja. A cég a Meals on Wheels America, vagyis a rászorulók számára ételt biztosító szervezet számára ajánlott fel ételt.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.