Hirdetés

Jóval törékenyebb lehet az iPhone 15 Pro, mint az elődje



|

A jelek szerint mégsem tette ellenállóbbá a készüléket a titán tokozás.

Hirdetés

Akinek akad rá félmillió forintja, valamint hajlandó kivárni a nagy kereslet és a gyártási nehézségek miatt 4-5 hetesre nyúlt szállítási időt, az egy ideje már leadhatja a rendelést az iPhone 15 Pro-szériára, amely egy új, lekerekített szélű titán tokozással különbözteti meg magát az előd iPhone 14 Prótól.

Az Apple ígérete szerint az új megoldás strapabíróbb, mint az eddig használt rozsdamentes acél keret, ám a világ első töréstesztje alapján ez nem feltétlenül mondható el a cupertinóiak legújabb csúcstelefonjairól.

Hirdetés

Az AppleTrack munkatársa egyenesen Ausztráliáig utazott, hogy a mindenkit megelőzve törhesse össze az almás zászlóshajót, méghozzá egy iPhone 14 Pro közvetlen társaságában. Az egymás után több leejtéssel végrehajtott összehasonlító teszt tanulsága, hogy az iPhone 15 Pro valóban ellenállóbbnak mutatkozik a karcokkal és kisebb sérülésekkel szemben, itt azonban vége is a jó híreknek, a nagyobb ütéseknél már nem teljesít ilyen jól.

Míg az iPhone 14 Pro elő- és hátlapja szinte a videó végéig ép marad, az iPhone 15 Pro elő- és hátlapi üvegei nagyon hamar berepedeznek, ami valószínűleg a titán keret merevebb szerkezetének tudható be, illetve az elődmodell kiálló élei is nyújthatnak némi extra védelmet a lekerekített dizájnhoz képest. A teszt zárására az új készülék használhatatlan állapotba került, még a kamerasziget is lehullott a hátlapjáról, az iPhone 14 Pro viszont továbbra is képes volt elvégezni a dolgát.

Mindent összegezve tehát egyelőre úgy tűnik, hogy a titán alkalmazása visszalépést hozott a készülék ellenállóságában, amit a világ legismertebb telefonpusztítója, JerryRigEverything nemrég megjelent tesztje is alátámasztani látszik.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.