Hirdetés

Jövőre csúszhat a Threadripper 5000-es CPU-család megjelenése



|

A processzoroknak eredetileg idén augusztusban kellett volna megjelenniük.

Hirdetés

Az AMD abszolút csúcskategóriás processzorainak új generációja, a Threadripper 5000 már jó ideje lóg a levegőben. Hónapok óta mennek a találgatások és a pletykák, konkrét, a gyártótól érkező hír azonban továbbra sem érkezett. Júliusban írtunk a CPU-családról részletesebben, amikor azt hittük, hogy talán ősszel megérkeznek végre a boltok polcaira.

Hirdetés

Most úgy tűnik, a debütálás tovább várat magára, legalábbis ha hiszünk a Gremon55 nevű Reddit-felhasználónak, aki AMD hírekre specializálódott.

Legutóbbi tweetjében, amit válaszként írt a 3DCenter posztja alá, arról tájékoztatta a követőit, hogy a Chagall fantázianévvel ellátott Threadripper 5000-es processzorok jó eséllyel idén már nem kerülnek a boltokba.

A Threadripper CPU-kban érdekeltek utoljára 2020 közepén kaptak frissítést, mikor a Pro széria elindult, az előző számozott generáció pedig 2019 végén érkezett. Ugyan a novemberi indulásra még van esély, úgy tűnik, hogy az AMD még nem áll készen arra, hogy elindítsa a következő szériát, aminek a chiphiány lehet a legnagyobb befolyásolója.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.