Hirdetés

Jövőre is érkezik Microsoft Office, ami nem igényel előfizetést



|

A Microsoft ezzel egy kis szívességet tesz a régi idők felhasználóinak irányába, hiszen az irodai szoftvereiket elég lesz egyszer megvenni a folyamatos előfizetés helyett.

Hirdetés

Az internet korában egyre elterjedtebbek az olyan szolgáltatások, melyeket folyamatos előfizetés fejében használhatunk. A Microsoft élen jár ezekben, hiszen játékos szolgáltatásai mellett - amilyen az Xbox Game Pass vagy az Xbox Live Gold -, a cég számára valószínűleg legnagyobb bevételt hozó irodai szoftvercsaládját is egyre inkább előfizetéshez kötötte, melyet nemrégiben nevezett át Office 365-ről Microsoft 365-re.

Most azonban azoknak kedvez a cég, akik inkább egyszer szeretnének fizetni a szoftverek használatáért.

Hirdetés

A cég frissen megjelentett közleményében elárulta, hogy a Microsoft Office jövőre is kap egy új verziót, melyet mind a Mac, mind a Windows felhasználók megvásárolhatnak.

A 2021 második felében megjelenő szoftvercsomagot elég lesz egyszer kifizetnünk, hogy használhassuk a gépünkön - a pontos árat és megjelenési dátumot egyelőre nem árulták el.

Megnyugodhatnak tehát azok, akik attól tartottak, hogy az Office 2019 lesz az utolsó verzió a szoftverből, melyet még különállóan is meg lehet vásárolni. A Microsoft 365 persze továbbra is opció marad azok számára, akik inkább előfizetéses modellre nyergelnének át.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.