Hirdetés

Jövőre jön a Samsung összecsukható okostelefonja



|

Ezt maga Koh Dong-jin, a Samsung mobilos ügyvezetője ígérte meg.

Hirdetés

Bár a mai napon elméletileg mindenki az Apple-re és az új iPhone-okra figyel, a Samsungnak is volt egy igen nagy meglepetése, amellyel meg is zavarta az Apple napját. 

Hirdetés

Koh Dong-jin, a Samsung mobilos ügyvezetője ugyanis elárulta, hogy a gyártó a régóta várt összecsukható okostelefonját 2018-ban piacra dobja. Régóta dolgozik ezen a vállalat, ami azt illeti, már a 2011-es CES-en mutatott egy 4,5 hüvelykes, hajlékony AMOLED kijelzőt. 

A Samsung legutóbbi sajtóeseményén egyébként kiderült, hogy Amerikában és Dél-Koreában is rekordmennyiségű előrendelés érkezett a Galaxy Note 8-ra. 

Az összecsukható Samsung okostelefon értelemszerűen hajlékony kijelzőt kap majd. Az elemzők attól tartanak, hogy a csúcshardverek és a vékony külső nehezen férnek majd meg egymás mellett egy ilyen eszközben. 2018-ban azonban végre látunk majd egy ilyet. 

A Samsung vezetője kitért arra is, hogy aktívan fejlesztik az AI-alapú (Bixby) okoshangszórót, amely számos feladat ellátására alkalmas lesz, és versenyezhet az Amazon Echo, a Google Home, a Microsoft Invoke és az Apple HomePod megoldásokkal. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.