Hirdetés

Júliusban indul az iPhone 12 sorozatgyártása



|

Októberben jelenhetnek meg az iPhone 12 mobilok, de egyes modellek novemberre csúszhatnak.

Hirdetés

Elég sok pletyka kering már az Apple iPhone 12 mobilok megjelenésével kapcsolatban, és a DigiTimes jól értesült forrásai most azt mondják, hogy a sorozatgyártás júliusban indul el. Elvileg ebben a hónapban fejeződnek be a mérnöki hitelesítési tesztek. Erre akkor kerül sor, amikor a dizájn és a funkciók gyakorlatilag már véglegesek. A jelek szerint a koronavírus okozta fennakadásokat és lemaradásokat többségében sikerült behozni. 

Hirdetés

Mikor érkezik a boltokba az iPhone 12 széria? Megy a vita, de a legutóbbi fejlemények szerint szeptemberben számíthatunk - szokásos módon - a bemutatóra, azonban a megjelenésre csak októberben. Ráadásul a Pro modellek megjelenése novemberre, sőt, akár decemberre is csúszhat. 

Dizájnban az iPhone 4-et vagy az új iPad Prót idézheti az új sorozat, amelynek ezúttal négy tagja lesz, mind 5G-s: két sima és két Pro modell, 5,4 és 6,1, valamint 6,1 és 6,7 hüvelykes méretben. Utóbbiak 120 Hz-es kijelzőt és LiDAR-szkennert is kaphatnak. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.