Hirdetés

Kakukkos órát és bevásárlólista-nyomtatót is készít az Amazon, ha elegen akarják



|

Feldobott néhány ötletet a cég, hátha a közönség harap rá.

Hirdetés

Az Amazon 2014 óta elérhető virtuális asszisztense, Alexa számos háztartásban könnyíti már meg a  felhasználók életét, és az őt támogató eszközök listája is folyamatosan bővül. Az Amazon külsős gyártókkal együttműködve is tesz ezért, de saját termékeken is agyal: az Echo sorozatban hangszórókat, okoskijelzőt, egyéb hasznos kütyüket találhatunk.

A most bemutatott három eszköz viszont ezeken is túltesz. A Day 1 Editions program keretében még fejlesztés alatt álló termékeket mutatnak meg, amikből akkor lehet valami, ha elég vásárló jelzi előre, hogy vevő lenne az ötletre.

Hirdetés

A 90 dolláros Smart Sticky Note Printer segítségével post-itekre nyomtathatunk bevásárlólistákat, tennivalókat, recepteket, játékokat és egyebeket, a 80 dolláros Smart Cuckoo Clock egy kakukkos óra, a 35 dolláros Smart Nutrition Scale pedig egy precíz konyhai mérleg, amivel a termékek súlya mellett a kalória-, szénhidrát- és cukortartalmukat is megismerhetjük.

Aki bármelyik iránt ellenállhatatlan vágyat érez, március 19-éig adhat le előrendelést, és amennyiben sikerül a kitűzött célt elérni, a termék megvalósul. Egyúttal az ár is emelkedik, de nem garantált, hogy mindenből lesz extra készlet azon felül, amivel az előrendelőket kiszolgálják, úgyhogy érdemes megpróbálni az első körbe kerülni. Az előrendelést egyébként bármikor le lehet mondani, az összeget csak akkor vonják le, ha a kütyü szállításra kerül, valamikor július és szeptember között.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.