Hirdetés

Kalapáccsal csépelték az Apple Watch Ultrát, az asztal adta meg magát először



|

Egész jól szerepelt a strapabírási teszten az Apple legújabb okosórája.

Hirdetés

Ahogy az a házon belüli tesztünkből is kiderül, az Apple Watch Series 8 nem sok újdonságot tartogat a tavaly megjelent elődjéhez képest, idén azonban nem is ezt szánták a legérdekesebb almás okosórának, hiszen most először kaptunk egy Ultra nevű variánst is, kifejezetten extrém körülményekhez tervezve.

Az Apple G-Shockjának is tekinthető Apple Watch Ultra magas labdát dob fel a videós tesztelőknek, amit az elsők között csapott le az a TechRax, aki nemrég egy igazi autó lezúzásával próbálta ki, tényleg működik-e az iPhone 14 ütközés-érzékelő funkciója.  

Hirdetés

A videós három tortúrának vetette alá az idehaza 420 ezer forintról induló Apple Watch Ultrát. Első körben 1,2 m körüli magasságról ejtette a földre, amit komolyabb sérülés nélkül viselt a termék, majd egy csavarokkal teli üvegben rázta meg, így tesztelve az óra karcállóságát. Az Apple Watch Ultra még ebből is egész szép állapotban került ki, így magabiztosan fordulhatott rá a kalapácsos tesztre.

Itt érdekes módon az első néhány ütésnél látszólag előbb sérült meg az asztal, mint maga az óra, az egyik képkocka alapján azonban a youtuber egy puhább farostlemezt használt alátétként. Ennek ellenére az Ultra kijelzője tényleg egész jól viselte a kínzást, meglepő módon előbb kapcsolt ki a készülék, mint hogy maga a panel berepedt volna.

Idővel persze győzött a hideg fémtömeg, így a videó végére nemcsak az OLED-kijelző, de az alsó kerámia burkolat is darabokra tört. A jó hír viszont, hogy maga a keret látszólag nem deformálódott, így az Apple Watch Ultra valószínűleg tényleg jól állja majd a leggyakoribb órás baleseteket, nevezetesen amikor a csuklónkon viselve, oldalirányból ütjük neki valaminek.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.