Hirdetés

Kalapáccsal verték szét az iPhone 13 Prót, meglepő lett az eredmény



|

A jelek szerint egész strapabíróra sikeredett az almás telefonok legújabb generációja.

Hirdetés

Mint arról korábban beszámoltunk, hatalmas lendülettel vetették rá magukat a vásárlók a két hete bemutatott új iPhone-okra, így a drágább iPhone 13 Prónál például 4-5 hetes várakozási idővel kell számolniuk az érdeklődőknek.

A futárt epekedve váróknak kifejezetten fájdalmas lehet az a törésteszt, aminek a 7,5 millió feliratkozóval bíró Taras Maksimuk, vagyis a TechRax YouTube-csatorna vetette alá az alapáron is 425 ezer forintos újdonságot.

Hirdetés

A hagyományos, "leejtős" próbatétel helyett itt ugyanis előbb egy kés, majd egy csillogó kalapács is előkerül. Az 5 perces anyag végén az iPhone természetesen siralmas állapotban búcsúzik, ám mégis sikerül lenyűgöznie a tesztelőt.

Az ukrán születésű youtuber ugyanis 3 perc környékén egy pillanatra szünetet tart a telefon gyepálásában, és csodálkozva méltatja az almás készülék strapabíróságát. Taras egész pontosan "szuper tartósnak" nevezi az iPhone 13 Prót, ami azon a ponton már elég komoly ütéseket nyel el, látható sérülés nélkül.

Magyarán az Apple talán nem a levegőbe beszél, amikor azt ígéri, hogy az iPhone 13-szérián alkalmazott Ceramic Shield borítás 4-szer jobban ellenáll a leejtéseknek, mint az elődjei.

Az iPhone-ok kijelzőjét egyébként a kezdetek óta Gorilla Glass borítja, amit a New York-i székhelyű Corning fejleszt. A két vállalat szoros összefogását jól érzékelteti, hogy a cupertinóiak az elmúlt 4 évben csaknem 500 millió dollárt fektettek a cégbe.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.