Hirdetés

Kanye West egy különleges audioeszközt dobott piacra legújabb albumának megjelenése előtt



|

A lejátszóval teljesen testreszabhatóvá válik a lemezen található összes dal.

Hirdetés

Kanye West legújabb albumának megjelenésére már csak néhány napot kell várni, ugyanis a legutóbbi információk szerint augusztus 29-én válik elérhetővé a Donda a streaming platformokon. Miután Kanye az utóbbi hetekben két bemutatót is tartott, a marketingkampány részeként egy különleges audioeszközt is piacra dob, amivel bárki szerkesztheti az album összes dalát.

Az úgynevezett Donda Stem Player kissé rejtélyes, viszont ha ténylegesen azt tudja, amit hirdetnek róla, kiváló készülék lehet producerek és DJ-k számára.

Hirdetés

A kütyü lényege, hogy az album dalai egyszerűen szakaszokra tagolhatók, külön-külön irányíthatók a vokál, a dob, a basszus és a sample részek, illetve még effekteket is lehet adni a mixekhez. Az eszköz rengeteg különböző kiterjesztést is támogat, jack és USB-C portokkal rendelkezik, illetve Bluetooth eszközöket is lehet rá csatlakoztatni.

Az eszközt a Yeezy Tech - vagyis Kanye West saját techvállalata - fejlesztette a Kano elektronikai cég közreműködésével. Haptikus motorral rendelkezik, 8 GB tárhelyet lehet telepakolni zenével, illetve az elkészített mixek egyszerűen megoszthatók is lesznek.

A Donda Stem Player már megrendelhető Kanye West hivatalos weboldalán 200 dollárért (kb. 60 ezer forintért, plusz adó) az Egyesült Államokban és az Egyesült Királyságban élők számára.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.