Hirdetés

Kanye West hitleres ámokfutása már a szólásszabadságért harcoló Elon Musknak sem fért bele



|

Az újabban Ye néven futó rapper élő adásban beszélt arról, hogy a nácik annyira nem is rosszak, és kedveli Adolf Hitlert.

Hirdetés

Rengeteget köszönhet a zeneipar Kanye Westnek, aki az elmúlt évtizedekben számos alkalommal került a lejátszási toplisták élére, mindeközben pedig producerként is tevékenykedett, olyan nevekkel dolgozott együtt, mint például The Weeknd vagy Travis Scott. A előadó azonban sok éve küzd mentális problémákkal, most pedig úgy tűnik, hogy elért arra a pontra, ahonnan már nem látni a visszautat.

Kanye Westnek 78 millió forintnyi dollárt kell havonta fizetnie Kim Kardashiannek gyerektartásként, ami nem kis összeg, pláne annak fényében, hogy a rapper az elmúlt időben több antiszemita megjegyzést is tett, amivel totálisan ellehetetlenítette magát az üzleti világban. Az együttműködéseit szinte mind elvesztette, többek között az Adidas és a Balenciaga is otthagyta.

Hirdetés

Mindezek után a zenész, aki már hivatalosan is csak Ye, a szélsőjobbos Alex Joneshoz látogatott, akinél sűrűn repkednek vadabbnál vadabb összeesküvés elméletek és hajmeresztő politikai vélemények. Itt már sokan gondolták, hogy ebből baj lesz, arra viszont talán senki nem számított, hogy Kanye West kijelenti:

mindenkiben meg kell látni a jót, többek közt Adolf Hitlerben is, akit amúgy kedvel. Emellett fontosnak tartotta megemlíteni, hogy kedveli a zsidókat, nincs velük semmi baja, de a nácikkal sincs, hiszen ők is sok jó dolgot tettek. Ha pedig pornót nézel, pedofil vagy.

Ez a különszám már Elon Musknak, a Twitter új tulajdonosának sem fért bele, hiába bizonygatta, hogy az ő platformján abszolút szólásszabadság fog uralkodni. Az üzletember Kanye kijelentései után azonnal össztűz alá került, ő pedig nem várt sokat a rapper profiljának felfüggesztésével.

A nemrég még a Parler felvásárlását tervező Kanye West mostanra sikeresen elérte, hogy egyetlen népszerű közösségi oldalon sem lehet aktív, az Instagramról is kitiltották, a Facebookon sosem volt fent, most pedig az utolsó bástyája, Elon Musk Twittere is magára hagyta.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.