Hirdetés

Kanye West kampányacsapata szerint az iPhone-ok hibás órája miatt nem lehet belőle amerikai elnök



|

14 másodperccel a határidő után tudta csak leadni az elnöki induláshoz szükséges papírokat Kanye West, állítólag az iPhone-ok hibás órája az oka mindennek.

Hirdetés

Kanye West amerikai rapper is szeretett volna elnökjelöltté válni Amerikában, azután pedig az ország elnökévé. A jelentések szerint ehhez össze is gyűjtötte a szükséges ajánlásokat, azonban a személyesen leadandó dokumentumot nem sikerült időben benyújtania. Augusztus 4. 17:00 volt a határidő, de Westék 14 másodperccel ezután érkeztek meg. Mindenféle kifogást találtak a késésre: az egyik például az volt, hogy nehezen nyílt az ajánlásokat fogadó iroda ajtaja.

Hirdetés

Az egyik ügyvéd szerint nem is késtek, azonban a tévés csatornák felvételei szerint igen: az egyik riporter az iPhone-ját is megmutatta, ezt bizonyítandó a kamerának. Egy másik ügyvéd szerint azonban az iPhone-ok órája közismerten hibás, ezért nem hihető az Apple mobilok által jelzett idő. 

A kifogást azért furcsállják a médiában, mert Kanye West nagyon kedveli az Apple-t, a feleségének például a cég részvényeiből vásárolt be karácsonyi ajándéknak. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.