Hirdetés

Kategóriája legmenőbb mobilja lehet a Nothing néptelefonja



|

Hivatalos videón csodálkozhatunk rá a Nothing (2a)-ra.

Hirdetés

A OnePlus-alapító Carl Pei 2020-ban hívta életre a Nothing Technology Limited nevű új cégét, amely két évvel később piacra is dobta az általunk is tesztelt Nothing Phone (1)-et, amely elsősorban a LED-csíkokkal (bocsánat, Glyph-ekkel) megvilágított látványos hátlapjával és a középkategóriás hardverhez passzoló, kedvező árazásával tüntette ki magát.

A tavaly befutott Nothing Phone (2) azonban már prémium processzorral rajtolt, így indokolttá vált egy különálló, olcsóbb tömegmodell piacra dobása, ami a március 5-én bemutatásra kerülő Nothing Phone (2a) lesz. A készülékről már láttunk kiszivárgott anyagokat, most viszont maga a gyártó is lépett, és egy hosszabb videóban mesél a dizájnról.

Hirdetés

A Nothing hivatalos csatornájára feltöltött filmben a márka "legnagyobb rajongójaként" bemutatott Maximiliant kísérhetjük el egy látogatásra a cég irodájába, ahol a középkategóriás mobil tervezői meséltek neki az újdonságról. Ahogy a videó mutatja, a Nothing Phone (2a) teljesen máshogy néz ki, mint a drágább kiadás: a dupla lencsés kamerarendszer itt középen kapott helyet, hiányzik a vezeték nélküli töltéshez szükséges tekercs, és a világító LED-ekből is csak három jutott a hátlapra.

A dizájn azonban összességében így is jóval extravagánsabb, mint amit a középkategóriában megszokhattunk, azt pedig az előzetes szivárgásokból tudjuk, hogy a mobil fekete variánsban is kapható lesz. A rajt felvezetéseként a Nothing rendhagyó formában is megvillantotta a készüléket: London utcáin egy AR-reklám bukkant fel, ami a járókelők szeme láttára csomagolja ki a telefont.

Habár a hivatalos specifikáció még mindig nem ismert, a várakozások szerint a Nothing Phone (2a)-t egy 8 magos, 4 nm-es gyártási eljárással készült Mediatek Dimensity 7200 Pro chip fogja hajtani, 8 vagy 12 GB memóriával és 128 vagy 256 GB tárhellyel. A megjelenítő szerepét egy 6,7 hüvelykes, 120 Hz-es OLED panel láthatja el, a két hátlapi kameraszenzor pedig egyaránt 50 MP-es lesz, széles és ultra széles látószöggel. Ha hihetünk a pletykáknak, a mobil ára 400 euró körül alakul, ami lényegesen olcsóbb lenne a normál Nothing Phone (2) 585 eurós árcédulájánál.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.