Hirdetés

Képeken a Samsung Galaxy Watch 3



|

Élőképeken látható a legújabb Samsung okosóra, és specifikációk is előkerültek a Galaxy Watch 3-ról.

Hirdetés

A Samsung a pletykák szerint már az augusztus 5-i digitális Unpacked rendezvény előtt is bemutathatja a Galaxy Watch 3 okosóráját, amely ezúttal 41 és 45 milliméteres méretekben jön. 5ATM-es vízállóság, Gorilla Glass DX védőüveg és strapabíróságról tanúskodó MIL-STD-810G minősítés jellemzi, beépített GPS-szel és opcionális LTE-kapcsolattal. A SamMobile azonban kiderítette, hogy egészen pontosan 45 x 46,2 x 11,1 és 41 x 42,5 x 11,3 milliméteres méretekkel, továbbá 1,2 és 1,4 hüvelykes kijelzőkkel lesz dolgunk. 

Hirdetés

Mindkét modellen lesz pulzusmérő és vérnyomásmérő funkció, valamint EKG-szenzor, de ez utóbbi várhatóan megint nem működik majd globálisan. A Tizen OS 5.5-öt futtató órák 1 GB RAM-ot, valamint 247 és 340 mAh-s akkut kapnak. 

A SAR-tanúsítványok felbukkanásával pedig az első élőképek is előkerültek, az SM-R840 és az SM-R850 hasonlóak, és alapvetően ugyanúgy néznek ki, mint az eredeti Galaxy Watch. A gombok azonban más formát kaptak, illetve a számlap körül forgatható gyűrű sem egyforma a két modellnél. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.