Hirdetés

Kerámia hátlapot kaphat a 6-kamerás Galaxy S10



|

Elképesztően prémium lesz az 5G-s Galaxy S10: nem csak 6 kamerát, kerámia hátlapot is kap.

Hirdetés

Nemrég derült ki, hogy a Samsung mobilos részlege a lassuló eladások miatt krízismódba kapcsolt, és mindent bedob, hogy a Galaxy S10 szériával (és az összehajtható mobillal) elsöpörje a konkurenseket. A három Galaxy S10 modell mellé ráadásul jön egy negyedik, ami nem csak 5G-s lesz, de gigantikus, 6,7 hüvelykes kijelzőt és 6 kamerát is kap

Hirdetés

Aki pedig nem szereti az üveg hátlappal rendelkező okostelefonokat, az különösen várhatja ezt az ultraprémium modellt, ugyanis kiderült, hogy a Galaxy S10 csúcsváltozata kerámia hátlapot is kap. 

A kerámia hátlap, a 6,7 hüvelykes Infinity-O kijelző, az 5G-támogatás, a kijelzőbe épített ultrahangos ujjlenyomat-olvasó, a 3D-s arcfelismerés  és a 6 kamera egyedülálló megoldást jelent majd a piacon. Bár a kerámia hátlap alapvetően nem újdonság, mégsem igazán elterjedt. Igazából a Xiaomi Mi Mixről és a Mi Mix 2 modellekről lehet ismerős, de az Essential Phone is kerámia hátlapot használt. Az LG néhány száz különleges kiadású V30-at tett közzé ilyen hátlappal. 

A ritkán használt kerámia hátlap nagyon kemény, és hatékonyan áll ellen a karcoknak. A Samsung állítólag megtalálta a módját, hogy nagy mennyiségben és olcsóbban gyártsa az ilyen hátlapot. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.