Hirdetés

Késik a Samsung összehajtható okostelefonja



|

Dolgozni kell a felhasználói élményen, ezért csak jövőre futhat be az első összehajtható okostelefon.

Hirdetés

A CES-en a Samsung hivatalosan is megerősítette, hogy a Galaxy S9 az MWC-n, február végén mutatkozik be. Más érdekességeket is elárult azonban a dél-koreai óriás. 

Hirdetés

A mobilkommunikációs üzletág vezére, DJ Koh például korábban azt ígérte, hogy az első összehajtható okostelefont még 2018 vége előtt kiadják. Most változtatott ezen az ígéreten, és a CES-en elárulta, hogy a megjelenést 2019-re tolták el. 

A fő ok, amiért késik a titokzatos mobil, a felhasználói élmény: a jelek szerint a mérnököknek még sokat kell dolgozniuk, hogy kellemes időtöltés legyen egy ilyen eszközt használni. 

A Samsung DJ Koh szerint igyekszik megoldani ezt a problémát, és 2019 vége előtt piacra dobni az összecsukható okostelefont. Ehhez rengeteg szabadalmat védetett le tavaly az óriás, és a jelek szerint hardveroldalról már megoldható lenne a sorozatgyártás is. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.