Hirdetés

Kész elállni a Twitter megvásálásától Elon Musk



|

Musk és ügyvédi csapata továbbra is várják a közösségi oldal válaszát a botokkal kapcsolatban.

Hirdetés

Az utóbbi idők egyik legjelentősebb tech üzletére készült Elon Musk, aki idén áprilisban jelentette be, hogy nemcsak részvényeket venne a Twitterből, hanem megvásárolná az egész egész közösségi oldalt. Az akár 44 milliárd dolláros adásvétel persze nem jöhet létre olyan egyszerűen, és a jelek szerint a felek egyre távolabb kerülnek a megegyezésről.

Musknak rengeteg ötlete volt a Twitter reformálására, többek között nyílt forráskódúvá tenni az oldalt, belengette a fizetős használat lehetőségét, illetve attól sem zárkózott el, hogy visszaengedje a kitiltott Donald Trumpot.

Hirdetés

A Tesla és a SpaceX vezetője néhány héttel ezelőtt egy komoly bot problémára hívta fel a Twitter figyelmét, és nem csupán Twitteren osztotta meg a gondolatait, hanem hivatalos dokumentumban kérte a közösségi oldal vezetőségét, hogy osszanak meg információt a szerinte problémás spam profilok és kamu fiókok adatairól.

Musk hivatalosan átmenetileg felfüggesztette az akvizíciót, ami miatt a Twitter részvényesei beperelték, mivel többek szerint az egész felvásárlási folyamatot és a kihátrálást is azért tervezte, hogy manipulálja a piacot.

Elon Musk a legutóbbi nyilatkozatai alapján jelenleg ott tart, hogy ha nem kap érdemleges választ a botokra vonatkozóan, akkor kész véglegesen kihátrálni az üzletből. Egyes piaci szakértők szerint vélhetően ez fog következni, és a már említett probléma felvetésével csak húzza az időt.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.