Hirdetés

Készül a 6-kamerás, 5G-s Galaxy S10



|

6,7 hüvelykes kijelzőt kaphat az 5G-s csúcsverzió, amelynek a hátlapján négy, az előlapján két kamera lesz.

Hirdetés

Az eddigi szivárgások alapján a Samsung egyenesen három Galaxy S10 verziót dob majd piacra a jövő év elején. A tizedik évforduló azonban komoly alkalom arra, hogy valami extra különlegeset villantson a dél-koreai gyártó. 

Hirdetés

A Wall Street Journal jelentése szerint a Samsung egy negyedik Galaxy S10 modellen is dolgozik. Ez lesz majd az 5G-képes verzió, ráadásul egyenesen hat kamerával. Ebből négy a hátlapra, kettő az előlapra kerül majd. Az eszközt Beyond X kódnév alatt fejlesztik. 

Míg a három normál modellből kettő 5,8, egy pedig 6,4 hüvelykes kijelzőt kap, addig ez a különleges darab 6,7 hüvelykes képernyővel érkezik. Értelemszerűen ez lesz a legdrágább, és egyébként a legfejlettebb készülék, amit a Samsung valaha kiadott. 

A Samsung mobilos részlegének elnöke egyébként nemrég maga ismerte el, hogy krízishelyzetbe kerültek, a Galaxy S9-es széria és a középkategóriás modellek sem fogynak olyan jól, mint a régebbi zászlóshajók. A Samsung ezért nagy hajrára készül a Galaxy S10 sorozattal, lenyűgözné a felhasználókat, és visszavenné a nagyobb előnyt a piacon. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.