Hirdetés

Készül a középkategóriás Pixel okostelefon?



|

Állítólag a fejlődő régiókat szolgálná ki a középkategóriás Pixel készülékkel a Google.

Hirdetés

A Google mostanában az Android One és az Android Go vonalakkal igyekszik meghódítani a fejlődő országok felhasználóit. A jelentések szerint azonban hamarosan megjelenhet egy középkategóriás Pixel okostelefon is az ár-érzékeny vásárlók számára. 

Hirdetés

Az Economic Times úgy tudja, hogy az eszköz valamikor idén júliusban vagy augusztusban jelenhet meg. Állítólag nagy reklámot is kap majd a készülék, komoly hírverés lesz körülötte Indiában. Ez nem véletlen, hiszen India az egyik legfontosabb fejlődő piac a szektorban. 

A Google Nexus szériája remekelt Indiában, azonban amikor a drága Pixel vonalra váltott a cég, akkor a OnePlus vette át a helyét a régióban. Emiatt logikus, hogy a Google egy középkategóriás modellel próbálkozna. 

A Google terjeszkedését nagyban segítheti, hogy Indiában közeledik az olcsó 4G-s internet kora, vagyis az eszközökből is többet lehet majd kihozni. A Google a fejlődő régiókban hamarosan megjelenne a Google Home okoshangszórókkal és a prémium Pixelbook laptopjával is. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.