Hirdetés

Készül a Xiaomi Black Shark 2 gamertelefon



|

Viszonylag hamar frissíti a Black Shark gamertelefonját a Xiaomi. Kínában már hitelesítették is az utódot.

Hirdetés

Bár a Nokia még mindig várat magára, a Razer Phone 2 már októberben debütál, és kisebb meglepetésre jön a Black Shark gamertelefon második generációja is. 

Hirdetés

Ez azért meglepő, mert a Xiaomi gamertelefonja kevesebb mint 6 hónapja mutatkozott be, vagyis az újabb modellben szinte biztos, hogy megint a Qualcomm Snapdragon 845-ös lapkája kap helyet. 

Kínában az új készüléket már hitelesítették is, az AWM-A0 modellszámon. A Black Shark 2 név persze még nem hivatalos. Az új modell alapvetően ugyanolyan lesz, mint az elődje. Az ujjlenyomat-olvasó azonban nem a kijelző alatt, hanem a hátlapon lesz az agresszív dizájnnal érkező eszközön. 

A dupla hátlapi kamerát immáron vertikálisan helyezi el a gyártó, a hátlap egyszerűbb lett. A specifikációkról sajnos nincs még sok konkrétum, mindössze annyi, hogy az 5,99 hüvelykes kijelző alatt 4000 mAh-s akkumulátor kap helyet. 

Az újdonság minden bizonnyal Kínában debütál majd elsőként, de az idő előtt érkező második-generációra talán azért volt szükség, hogy a globális megjelenés is napirendre kerüljön. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.