Hirdetés

Készül az összehajtható iPhone?



|

Elemzői jelentések szerint az Apple már dolgozik rajta: 2020-ban debütálhat az összehajtható iPhone.

Hirdetés

A Bank of America elemzői szerint az Apple következő olyan iPhone-ja, ami át lesz tervezve, már összehajtható kialakítást kap. Tavaly arról pletykáltak, hogy az Apple az LG-vel dolgozik az összehajtható kijelzőkön, de a mostani jelentések szerint más beszállítókkal is dolgozik a hajlékony komponenseken az óriás. 

Hirdetés

Bár a Samsung már 2011 óta dolgozik a hajlékony AMOLED-paneleken, az összehajtható okostelefonokból továbbra is csak elvétve láttunk egy-egy prototípust - pedig sokak szerint az ilyen készülékek jelentik majd a következő nagy slágert. 

A gondot az okozza a gyártók számára, hogy nem csak a kijelzőnek, más alkatrészeknek is hajlékonynak kell lenniük: a PCB-nek, az akkunak és még egyebeknek. 

A nagy vállalatok mind dolgoznak ezeken, de továbbra sem tiszta, hogy mikor jelenhet meg a piacon egy összehajtható okostelefon. A Bank of America szerint az összecsukható iPhone sorozatgyártása 2020-ban indulhat

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.