Hirdetés

Két fontos területen is előrelépést hozhat a Samsung Galaxy S24 Ultra



|

Az eddigi szivárgások alapján egész izgalmasnak tűnik a Samsung következő generációs zászlóshajója.

Hirdetés

2024-ig ugyan még szerencsére van pár hónapunk, a mobilos pletykák időszámításában viszont egész közelinek számít a következő év, így már hónapokkal ezelőtt elkezdtek felbukkanni az első jóslatok a várhatóan februárban bemutatkozó Samsung Galaxy S24-sorozatról.

Legutóbb az Ice Universe nevű szivárogtató ejtette el, hogy az abszolút csúcsmodell S24 Ultra lényegében változatlan dizájnnal támad majd az elődjéhez képest, most azonban olyan értesüléseket szállított, amelyek izgalmasabbá teszik a készüléket.

A megbízhatóbb források táborát erősítő Ice Universe ezúttal is az X (az egykori Twitter) felületén közölte a legújabb híreit. A szivárogtató úgy tudja, hogy az S24 Ultra egy 50 MP-es, 3X-os telefotó kamerával helyettesíti az S23 Ultrában használt másodlagos telefotó szenzort, amely csak 10 MP-es felbontással dolgozik.

Hirdetés

Az új hardver kapcsán 1/2,52 mérettel és 0,7 μm nagyságú pixelekkel számol a jóslat, mindez pedig 5x-ös mértékű, jó minőségű ráközelítést tesz lehetővé.

Itt viszont még nincs vége, Ice Universe ugyanis egy külön bejegyzésben azt is elárulta, hogy az új zászlóshajó egy fejlettebb kijelzővel érkezik. A poszt sajnos semmit sem árul el a specifikációról, de az S23 Ultrában egy 6,8 hüvelykes, 120 Hz-es képfrissítésű Dynamic OLED panel dolgozik 500 ppi-is felbontással, így az S24 Ultrának ezt kell majd lepipálnia.   

Ice Universe forrásaira alapozva tehát az S24 Ultra a kamera és a kijelző terén is többet nyújthat az elődjénél, arra pedig a korábbi szivárgások utaltak, hogy a készülék a Qualcomm Snapdragon 8 Gen 3 processzorral fut be, egy új megoldásnak hála pedig 45-ről 65 W-ra emeli a gyorstöltés maximális sebességét.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.