Hirdetés

Két hét múlva jöhetnek az új iPadek és az Apple további meglepetései



|

Az Apple hivatalosan is megerősítette, hogy március 25-én tartja meg a következő nagy rendezvényét.

Hirdetés

Régóta pletykálnak az Apple következő eszközeiről és szolgáltatásairól, és úgy néz ki, hogy ezeket rövidesen meglátjuk. Az Apple hivatalosan is bejelentette, hogy március 25-én, az eddigi szóbeszédnek megfelelően tartja meg a következő nagy rendezvényét. 

Hirdetés

Az esemény alatt elméletileg bemutatkozik majd a nagy sikert aratott AirPods vezeték nélküli fülhallgató utódja. Az AirPods 2 tapadósabb bevonatot kap majd (így jobban a fülekben marad), vízálló lesz, a Sirije pedig mindig figyel. A vezeték nélküli töltés is támogatott lesz, fejlődnek az audioképességek, illetve már feketében is vihető lesz az új modell. 

Elméletileg jön az új Apple iPad és az iPad mini 5 is, amelyek megtartják a Touch ID-t, a home gombot, a Lightning portot és a jackcsatlakozót. Ezekre bővebben nemrég külön kitértünk

Ha minden jól megy, végre megjelenési dátumot kap az eredetileg 2017. szeptember 12-én bemutatott AirPower vezeték nélküli töltő is, ami egyszerre tölthet majd iPhone, Apple Watch és AirPods eszközöket. Szintén március 25-én, szűk két hét múlva debütálhat az Apple előfizetős hírszolgáltatása és a videós streamingszolgáltatása. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.