Hirdetés

Két Nokia zászlóshajó érkezik idén



|

A jelentések szerint a Nokia 9-es csúcsmodellt a Nokia 8 Pro kíséri majd.

Hirdetés

A HMD Global nem elég, hogy számos készülékkel rukkolt elő az idei MWC-n, a Nokia eszközök nagy figyelmet is kaptak - olyannyira, hogy a Twitteren a Nokiát emlegették a legtöbbször. Bár jelenleg a Nokia 8 Sirocco jelenti a márka zászlóshajóját, hamarosan itt vannak az utódok. 

Hirdetés

Aki többet és jobbat szeretne, azt a Nokia 8 Pro és a Nokia 9 csúcskészülékekkel szeretné megörvendeztetni a HMD Global. 

A jól értesült források szerint a Nokia 9 minden eddiginél jobb okostelefon lesz, és 5,7 hüvelykes kijelzőt kap - a Nokia 8 Pro pedig 5,5 hüvelykes képernyőt. A specifikációkat még senki nem erősítette meg, így azokat egyelőre korai lenne biztosra venni. 

A Nokia 9 fő vonzereje mindenesetre az 5-lencsés hátlapi kamera lehet. Ebben debütálhat továbbá a márkánál elsőként a kijelzőbe ágyazott ujjlenyomat-olvasó is. Természetesen Snapdragon 845-ös chip kerül majd a készülékbe. A Nokia 9 valószínűleg annyiba kerül majd, mint a nagy riválisai, vagyis a Samsung Galaxy S9 szintjére lőné be a HMD Global. 

A Nokia 8 Pro nem kap ilyen úttörő újdonságokat, cserébe olcsóbb alternatívája lesz az idei csúcskészülékeknek. Ez augusztusban, a Nokia 9 pedig valamikor szeptemberben mutatkozhat be. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.