Hirdetés

Két remek játékot és választható hardvert is kapnak a PC World előfizetői



|

Microsoft Office 2016 Professional Pro örök licenc, egy éves Bitdefender Internet Security védelmi csomag és számos további szoftver is jár még mellé.

Hirdetés

Három csomagajánlattal is készültünk a PC World év végi előfizetői akciójára: az Alapcsomaggal több ezer forintot lehet megtakarítani, konkrétan két lapszám árát; míg a Prémium csomag Office 2016-tal, a mindig megbízható Bitdefender védelmi szolgáltatásaival és nem kevesebb, mint 10 hasznos szoftverrel áll a rendelkezésetekre.

Most pedig következzék a crème de la crème, vagyis a legtöbb ajándékot tartalmazó, 34 960 forintos Gold csomag, amely természetesen mindazt magába foglalja, amit a kisebb csomagajánlatok, és még meg is fejeli további két garantált, valamint egy választható ajándékkal. A terméket pedig, amelyik mellett döntöttél, ingyen szállítjuk házhoz. Ajánlatunk a készlet erejéig, de legkésőbb 2021. január 31-ig érvényes.

Hirdetés

Két kiváló teljes játék

Noha 2021-ben is folytatódik a PC World legújabb keletű hagyománya, miszerint minden lapszámhoz jár majd valamilyen teljes verziós játékszoftver, a Gold csomag előfizetőinek mintegy ráadásként két további alkotással kedveskedünk.

A Bus Simulator 18 nem árul zsákbamacskát, hanem pontosan azt adja, amit címében is ígér, azaz végre mi magunk pattanhatunk a volán mögé, hogy aztán a menetrendet pontosan betartva, az utasok legnagyobb megelégedésére furikázzuk a városiakat A pontból B-be. Eközben pedig mintegy mellékesen bebizonyítjuk, hogy lehet ám nyereségesen is üzemeltetni egy tömegközlekedési vállalatot.

Másik ajándékunk, a Leisure Suit Larry - Wet Dreams Dry Twice a játéktörténelem legsikertelenebb nőcsábászának kacagtató balfogásai révén vezet be minket a hagyományos kalandjátékok műfajának szépségeibe. A pikáns és pajzán körítés alatt ugyanis szellemes dialógusok, ötletes fejtörők, és az ebben a zsánerben elengedhetetlen tárgyhasználat (rossz az, aki rosszra gondol) vár mindenkire, aki Larry Laffertől venne órákat csajozásból.

Választható hardver

Evolveo EasyPhone 700 FDR

Kifejezetten az idősebb korosztályt célozza meg az Evolveo EasyPhone FD készüléke, amely klasszikus kagylódizájn kialakítású. A telefonon két kijelző is helyet kapott, így a fontosabb értesítések, valamint az aktuális idő összecsukott állapotban is látható a fedlapi, 1,77 hüvelykes megjelenítőn. Kinyitva már egy ennél nagyobb - egészen pontosan 2,4 hüvelykes - képernyővel találkozol, amely 320×240-es felbontású. Az alsó részen méretes gombokat kínáló billentyűsor helyezkedik el, lehetővé téve a könnyű vezérlést, emellett két extra gyorshívó opciót is tartalmaz, így a leggyakrabban csörgetett kontaktokat még a menüből sem kell előkeresni.

A mobil dobozába csomagoltak egy praktikus dokkolót is, amellyel pofonegyszerű a készülék töltése; külön LED-világítás jelzi, ha az akkumulátor töltöttsége a maximumon van. Természetesen az EasyPhone FD-kamerát is kapott, méghozzá olyat, amelyik VGA felbontású fotók készítésére képes. A telefon extrái között megtalálod a dedikált kapcsolóval büszkélkedő zseblámpát, sőt még vészhívó billentyű is került a készülék hátoldalára. Mindezek mellett a mobil képes a microSD-kártyák kezelésére, zenelejátszásra, továbbá beépített FM-rádiót is tartalmaz, használatához pedig akár két SIM-kártyát is belehelyezhetsz.

Előfizetek a Gold csomagra Evolveo EasyPhone 700 FDR mobiltelefonnal

Mercusys Halo S12 Wi-Fi Mesh 2-es szett

Hatalmas lehetőségek rejlenek a mesh rendszerű otthoni Wi-Fi-hálózatokban, és ezt egyszerű belátni, elég, ha egyszer kipróbálsz egy ilyet. A konstans jó lefedettséget és sebességet sokáig nagyon drágán mérték, ám ez egyáltalán nem igaz a Mercusys Halo kifejezetten olcsó, árban az átlagos Wi-Fi 5-routerekkel versenybe szálló S12-es rendszerére. Ezért a pénzért később tovább bővíthető kétállomásos szettet kapsz. A miniatűr kockákon két-két RJ45-csatlakozás található, és természetesen a Wi-Fi-roamingra is képes, ami a mesh rendszerek egyik nagy előnye (készülékeid a kapcsolat megszakadása nélkül, mindig a legközelebbi központhoz csatlakoznak).

A gyártó 260 négyzetméterig ajánlja ezt a Wi-Fi 5 szabványt támogató és AX 1200-as sebességbesorolást kapott szettet. Utóbbi 5 GHz-en 867 Mbit/s sebességet jelent, amihez adott a MU-MIMO és a jelformálás is, e két fontos technológia jelentősen javítja a jelerősséget és az adatátviteli sebességet. A LAN-csatlakozások 10/100-as sebességre képesek, bár ez lehetne jobb is, illetve a mesh rendszer dedikált backhaul nélkül épül fel, ami ezen az árszinten nem meglepetés. A telepítés párosítógombbal és webes beállítófelülettel egyszerű, az extrák között pedig ott a szülői felügyelet és a vendéghálózat is.

Előfizetek a Gold csomagra Mercusys Halo S12 Wi-Fi Mesh 2-es szettel

Philips OneBlade borotva

Bár a kötelező maszkviselés miatt úgy tűnhet, nincs jelentősége, mégsem mindegy, hogy hagyjuk-e szabadon burjánzani arcszőrzetünket. Környezetünk, de főként saját magunk érdekében tanácsos az ápolt külsőt előnyben részesíteni az elhanyagolttal szemben. E küldetésben lehet nagyszerű társunk a Philips OneBlade, amely egyszerre bevethető hagyományos borotvaként, és a szakállvágó kiegészítőjeként a finomabb műveletekhez, mint az odafigyelést igénylő formázás és a borosta trimmelése. Utóbbit a cserélhető fésűnek köszönhetően 1, 2, 3 és 5 mm-es szálhosszúságra szabhatjuk, a kétoldalú pengével pedig nyugodtan haladhatunk a szőr növekedésével ellentétes irányban is.

A gyártó állítása szerint akár 4 hónapot is kibírhatnak a pengék, mielőtt cserélnünk kellene őket, de ez az időtartam rövidebb is lehet, ha az egyén heti két alkalomnál gyakrabban használja. A készülék javára írhatjuk, hogy nem tesz különbséget a felhasználói szokások között, szárazon és vizesen is használhatjuk (a OneBlade vízálló), tehát borotválkozhatunk habbal is. Arra viszont készüljünk fel, hogy nincs gyorstöltés, tehát ahhoz, hogy 60 percnyi folyamatos használatot bírjon a készülék akkumulátora, nem kevesebb, mint négy órán keresztül kell árammal táplálnunk.

Előfizetek a Gold csomagra Philips OneBlade borotvával

Trust Nika Touch BT Earphone

Egyre több okostelefonról tűnik el a jackcsatlakozó, ráadásul a gyári fülhallgatók is szépen lassan kikerülnek a modellek dobozából, emiatt egy vezeték nélküli füles ma már elengedhetetlen kelléknek számít, amennyiben mobilodról kívánsz zenét hallgatni. Ha pedig egy igazán trendi megoldásra vágysz, akkor érdemes lehet kipróbálnod a Trust kábeleket nélkülöző fülesét. Az aprócska, microUSB-s csatlakozóval ellátott dokkolójában érkező, vezeték nélküli fülhallgató egészen jól bírja a strapát, egyetlen feltöltéssel ugyanis akár hat órán keresztül használhatod.

A készülék tokjába épített akkumulátornak köszönhetően pedig az sem megoldhatatlan, hogy telepét menet közben újra a maximumra pumpáld. Az ergonomikus dizájn és az in-ear kialakítás együtt gondoskodnak arról, hogy a lehető legstabilabban a füledben maradjon a Nika Touch. Annak érdekében, hogy még egyszerűbben interakcióba léphess a telefonoddal, az eszköz oldalát érintésérzékeny felülettel is ellátta a gyártó, így a lejátszott zenék váltásához vagy a hívások fogadásához még a mobilodat sem kell elővenned a zsebedből, a beépített mikrofonnak köszönhetően pedig akár még a digitális hangasszisztenst is aktiválhatod.

Előfizetek a Gold csomagra Trust Nika Touch BT Earphone fülhallgatóval

Trust Arys Compact 2.0 RGB hangszóró

Amennyiben laptopodon vagy asztali számítógépeden multimédiás tartalmakat is előszeretettel fogyasztasz, szükséged lesz egy kiegészítő hangfalra a tökéletes élményhez. A Trust kompakt zajládája több szempontból is remek választás erre a célra, a szóban forgó modell ugyanis nemcsak hangzásvilágával hívja fel magára a figyelmet, hanem az asztalodon is remekül mutat. A letisztult kialakítású 2.0-s hangszóró előlapján egy fémrácsot helyezett el a gyártó, amely jelentős plusz védelmet kínál a hangszóróknak. Az igazi extrát azonban mögöttük találod, ide ugyanis RGB-s LED-eket rejtettek, aminek köszönhetően a hangfal működése közben automatizált fényjáték vár rád.

A hangerő módosításáért sem kell előásnod számítógéped virtuális csúszkáját, a hangfalon egy nagy méretű - szintén LED-világítással kiegészített - hangerőszabályzó is helyet kapott, ezzel egyszerűen belőheted a számodra ideális szintet. A készüléket 3,5 mm-es jackcsatlakozóval kapcsolhatod eszközeidhez, így a kompatibilitással garantáltan nem lesz gondod. Az áramot USB-n keresztül veszi fel az Arys RGB Compact 2.0 Speaker Set, vagyis nem kell feltétlenül konnektorvégre kötnöd, használhatod a laptopod/számítógéped USB-portját is.

Előfizetek a Gold csomagra Trust Arys Compact 2.0 RGB hangszóróval

Trust Ody Wireless billentyűzet+egér

Sokszor még egy notebookhoz is ajánlott különálló billentyűzetet és egeret használni, hiszen ez sokkal kényelmesebb, ám érthető módon nem mindenki szeretne tekergőző kábeleket látni az asztalán, és túl sok pénzt sem szívesen áldozna ezekre a perifériákra. A Trust ODY szettje éppen nekik ideális választás, ugyanis egyetlen, kis méretű USB-s vevőegységen keresztül kapcsolja össze a géppel a billentyűzetet és az egeret is. A visszafogott, letisztult dizájnú perifériák másik nagy előnye a zsinórnélküliség mellett, hogy a gyártó kifejezetten odafigyelt a csendes működésre.

A membrános, magyar kiosztású billentyűzeten néma csendben lehet gépelni, sőt még az egér mikrokapcsolói is halkak. A visszafogott ár ellenére néhány hasznos extrára is számíthatsz az ODY szettől. Az Fn multimédia-vezérlő gombokkal ellátott billentyűzet fröccsenésálló, így egy kisebb kávé- vagy üdítőbalesetet alapos tisztítással el tudsz hárítani. A gumírozott oldalfalú, ergonomikus egéren dpi-váltó gombot találsz, ennek köszönhetően használat közben állíthatod egered felbontását, érzékenységét. Mindkét periféria áramellátásáról két-két AAA elem gondoskodik, az üzemidő pedig rendszeres használat mellett is hónapokban mérhető.

Előfizetek a Gold csomagra Trust Ody Wireless billentyűzet+egér szettel

Trust Primo 20 000 mAh powerbank

Ugyan még a pengevékony telefonokba is egyre nagyobb kapacitású akkumulátorokat szerelnek a gyártók, az aktív használat és az 5G könnyedén lemeríti azokat is. Éppen ezért egy külső akkumulátor ma már elengedhetetlen kiegészítőnek számít, segítségével akár utazás közben is töltheted készülékedet. A Trust Primo Powerbank birtokában csak kevés kompromisszumot kell kötnöd, ugyanis gigantikus, 20 ezer mAh-s kapacitásának köszönhetően akár többször is maximumra pumpálhatod vele telefonod telepét. Kapcsolókkal és kijelzőkkel nem nagyon kell bajlódnod ennek a masszív kialakítású vésztöltőnek a használata során; egyetlen nyomógomb áll ugyanis a rendelkezésedre a bekapcsoláshoz.

A töltöttségi információt az oldalán elhelyezett állapotjelző LED-ekről olvashatod le. Csatlakozókból sincs hiány a powerbank felületén, egyszerre akár három eszköz táplálása is lehetséges a két normál USB- és egy Type-C-porton keresztül (előbbieket bevetve 12, míg utóbbival 15 wattos gyorstöltés lehetséges). A hatalmas akkumulátor feltöltésére használhatod a külön erre a célra beépített microUSB-s portot is, ám amennyiben gyorsabban szeretnéd maximális kapacitáson tudni a 20 ezer mAh-s telepet, érdemes a Type-C-csatlakozót igénybe venned.

Előfizetek a Gold csomagra Trust Primo 20 000 mAh powerbankkel

Trust Qylo zsinór nélküli Qi-gyorstöltő

Kényelmes, egyszerű, és megfelelő töltővel már akár gyors is lehet a zsinór nélküli töltés. A Trust Qylo padja kerek formájú, 10 centis átmérőjű, és fixen megmarad rajta a mobilod - köszönhetően a kellemes tapintású, csúszásmentes felületnek. A 7,5/10 wattos zsinór nélküli töltés minden Qi-kompatibilis eszközzel használható, legyen az egy Apple iPhone vagy egy Samsung Galaxy. A gyorstöltéshez a Qylo a Qualcomm által kifejlesztett QuickCharge 2.0/3.0 szabványt használja (Qi 1.2.4), amely a legelterjedtebb a piacon.

A kényelem teljesen kompromisszummentes: sem kapcsolót nem kell megnyomnod, sem beállítás nem szükséges, egyszerűen csak ráteszed kompatibilis készülékedet, és a pad máris elkezdi tölteni azt a lehető leggyorsabban. A mérnökök arra is gondoltak, hogy sokan az ágyuk melletti éjjeli szekrényre helyeznék ezt az eszközt, ezért a működést és töltést jelző LED 20 másodperc után automatikusan kialszik, hogy ne zavarjon pihenés közben. Természetesen az összes, szükséges védelmi áramkör is megtalálható a Qylóban, amelynél van ugyan gyorsabb készülék, így viszont nem szükséges aktív hűtést (ventilátort) használni. A dobozban a töltőpadon felül egy USB-kábelt találsz, a hálózati töltőről neked kell gondoskodnod.

Előfizetek a Gold csomagra Trust Qylo zsinór nélküli Qi-gyorstöltővel

White Shark Headset GH-2040 Serval

Komoly hátrányba kerülhet az, aki megfelelő füles nélkül vág bele a játékba, hiszen a virtuális csatatéren a legapróbb zörejek is jelentőséggel bírnak. A Serval kódnévre hallgató headset mellőzi a csicsás külsőségeket (tehát nincsenek rajta színesen villogó LED-ek, kialakítása sem extravagáns), készítői a megbízhatóságot és a kényelmet helyezték előtérbe. Ennek eredményeként született meg a könnyű fejhallgató, amely mind hangzásában (40 mm-es hangszórók), mind kialakításában képes kielégíteni igényeidet. A fülesen természetesen egy állítható mikrofon is helyet kapott, ami jól jöhet a játékok csapatmegbeszélései során.

Ugyan nem vezeték nélküli az eszköz kialakítása, de kétméteres csatlakozója elegendő mozgásteret nyújt a legtöbb felhasználónak. Ezen a kellemesen hosszú kábelen egy apró inline vezérlő is helyet kapott, amelynek segítségével a hangerőt szabályozhatod anélkül, hogy a rendszer menüjében kellene kutatnod a megfelelő szoftveres opció után. A készülék két 3,5-es jackcsatlakozóval köthető eszközeidhez - külön csatolófejet kapott a mikrofon és a fejhallató, ennek következtében előfordulhat, hogy egy átalakítót is be kell majd szerezned a teljes funkcionalitás kiaknázásához.

White Shark Mouse GM-3001 Cyrus

Hosszú órákat töltesz játékkal mindennap? Akkor számodra kiemelt jelentőséggel bír, hogy mennyire kényelmes és ergonomikus kialakítású egérrel kattintgatod keresztül magad a csatatereken. A White Shark GM-3001 Cyrus modellje kényelmesen simul a tenyeredbe, biztosan nem okoz majd csalódást. A két oldalán csúszásgátló gumiréteggel is ellátott egér felületén hat gomb áll a rendelkezésedre, amelyekkel még az optikai szenzor pontosságát is állíthatod - ha úgy tetszik, használat közben is -, ezáltal pedig ténylegesen a személyes igényeidhez passzoló társsá válhat ez a periféria.

Természetesen egy játékosoknak szánt kiegészítőről nem hiányozhatnak a LED-ek sem; a Cyrus kínálata négy színből áll, közülük választhatod ki az aktuális hangulatodhoz leginkább passzoló fényjátékot, amely az egér görgőjét, a hátán elhelyezett logót, valamint az alsó felén végigfutó díszítősávot világítja meg. A folyamatos püfölésnek köszönhetően az egerek viszonylag gyorsan elhasználódhatnak, a GM-3001 tervezésekor azonban a tartósságra is odafigyelt a gyártó: az egérgombok alatt elhelyezett kapcsolók akár ötmillió kattintást is kibírnak, az 1,8 méter hosszú USB-s csatlakozókábel pedig harisnyázott borítással büszkélkedhet.

Előfizetek a Gold csomagra White Shark (fejhallgató + egér) gamer szettel

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.