Hirdetés

Kéttónusú külsőt kap a Google Pixel 3 XL



|

Erről a tokgyártók renderelt képei árulkodtak. A kijelzőbe belógó szenzorsáv is látszik.

Hirdetés

Egyre több a szivárgás a Google következő okostelefonjairól, ami nem véletlen: idén ősszel érkeznek az új modellek. Ezúttal egy másik tokgyártó renderelt képei bukkantak fel, amelyek több dolgot is elárultak.

Hirdetés

Ezúttal is visszaköszön majd a kéttónusú hátsó panel, ami már az eredeti széria óta jelen van. Az alumínium részt azonban üvegre cserélik, ami elvileg lehetővé teszi a vezeték nélküli töltést. 

Ezek a képek is megerősítik, hogy még a Pixel 3 XL hátlapjára is csak egyetlen kamera kerül, kéttónusú vakuval. Az ujjlenyomat-olvasó is a hátlapon lesz, tehát egyelőre nem a kijelzőben.

Az előlapon sajnos elég vaskos lesz a képernyő alsó kerete, de jó hír, hogy legalább sztereó előlapi hangszórót is tartogat a készülék. Annak már kevesebben örülnek, hogy a képernyőbe belóg majd egy vaskos szenzorsáv, két előlapi kamerával. A bekapcsológomb és a hangerőgombok a jobb oldalra kerültek.

A Pixel 3 XL, a Pixel 3 és a Pixel Watch elvileg október 4-én mutatkoznak be. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.