Hirdetés

Most ingyen Windows 10 jár az olcsó Office mellé!



|

A Keysworlds webáruház legújabb szoftverakciója még az eddigieknél is nagyszerűbb lehetőségeket kínál, az eleve olcsó árak és kuponkódok mellett most egy kihagyhatatlan csomag is elérhető.

Hirdetés

Ahogy a világjárvány miatt egyre többen dolgoznak otthonról, egyre fontosabb az, hogy ne valamilyen lejárt operációs rendszerrel, régi verziós irodai programcsomaggal próbáljunk értékelhető munkát végezni, és persze a kalózmásolatok sem jelentenek túl jó megoldást a biztonsági problémák miatt. Ha a cégnél hozzászoktál a jogtiszta, folyamatosan frissített Windows kényelméhez és a legutóbbi Office verziók sokoldalúságához, ideje otthonra is beszerezned ezeket.

Hirdetés

Persze a legtöbb boltban egy jogtiszta Windows 10 vagy Office elég magas áron található, de szerencsére a Keysworlds webáruházban ezek töredékéért tudsz legális szoftverkulcsokat vásárolni, ráadásul a speciális kuponkódokkal és az akciós Office + Windows csomagokkal is sokat spórolhatsz. Mutatunk ezekre néhány példát.

Ingyen Windows az olcsó Office mellé

A tavaszi akció extrájaként az alábbi Office kiadások mellé automatikusan egy ingyen Windows 10 Pro jár:

Office szoftverek féláron

Az alábbi Office kiadásokat féláron veheted meg az akciós időszakban, ehhez válaszd ki a neked legszimpatikusabbat, és fizetés előtt alkalmazd az Emnew50 kuponkódot az 50%-os kedvezmény alkalmazásához. A példákban már a kedvezménnyel csökkentett árak szerepelnek:

Kedvezményes Windows 10 kiadások

Ha csak az operációs rendszerre van szükséged, szintén van jó ajánlatunk. Az Emkeys38 kuponkóddal 38% engedményt lehet lefaragni az amúgy is olcsó árakból:

Hogyan vásárolhatok a Keysworlds.com-on?

A folyamat rendkívül egyszerű: a Microsoft Windows 10 Professional kulcsot például úgy kaparinthatod meg kedvezményesen, hogy a termékadatlapon rákattintasz az Add to Cart gombra, majd a kosárnál, az Apply Coupon Code-nál megadod az Emkeys38-at. Az Apply gomb megnyomásával a kedvezmény mértéke automatikusan levonásra kerül. A Proceed to Checkout opció kiválasztása után csak a fizetés módját kell megadnod, és a kód hamarosan érkezik e-mailben.

Az ajánlat nem a PC World, hanem a Keysworlds akciója, amiért semmilyen felelősséget nem vállalunk. Az ajánlattal kapcsolatban, illetve bármilyen felmerülő probléma esetén az service@keysworlds.com címen lehet érdeklődni.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.