Hirdetés

Most tényleg csak 3000 forint a legális Windows 10 Pro!



|

Ha nem akarsz tört kalózverziót használni, de sokallod a rendszer árát, itt egy hihetetlen akció.

Hirdetés

A Windows 10 egyértelműen a mai PC-s operációs rendszerek királya. Mivel a szintén népszerű Windows 7 támogatásának végső határideje is lejárt, még többen térnek át a Microsoft legújabb Windows kiadására, amely egyébként is a legmodernebb szoftverek kezelését, a legnagyobb biztonságott és a legtöbb szórakoztató lehetőséget kínálja. Viszont az is tény, hogy ha valaki most váltana Windows 10-re, esetleg új számítógépet vett, amin nincs előre telepített rendszer, vagy épp a sokféle biztonsági kockázattal fenyegető kalózverziót legalizálná, általában egy drága vásárlásra kell adnia a fejét. Szerencsére most tudunk egy akciós megoldást.

Hirdetés

A hivatalos szoftverlicencekkel kereskedő Keysworlds.com ugyanis egy évkezdő akció keretében az eddig is kedvezményesen kínált Windows 10 verziók árát még lejjebb eresztette, így lehetséges az is, hogy a webáruházban jelenleg akár 8,88 eurós, tehát körülbelül 3000 forintnak megfelelő összegért hozzá lehet jutni egy Windows 10 Pro licenchez, ehhez mindössze annyit kell tenni, hogy vásárláskor, miután a kosárba tesszük a kiválasztott szoftvereket, a megfelelő helyre beírjuk az Emkeys35 kuponkódot, ekkor máris a kiemelt akciós árat számolja az oldal. Mutatunk néhány példát (ezekben már a kuponkóddal csökkentett árak szerepelnek):

További, hasonlóan csábító ajánlatokat ezen az oldalon találhatsz! Az ajánlatok a készlet erejéig érvényesek. A kulcsok a vásárlást követően hamar, e-mailben érkeznek meg. Vásárolni számos módon lehet, egyebek mellett bankkártya és PayPal is elfogadott. Aktiválás előtt érdemes ellenőrizni, hogy azon szoftvert próbáljuk-e aktiválni, amihez a kulcs illik. Bármilyen kérdés esetén a service@keysworlds.com címen érdemes érdeklődni.

Az ajánlat nem a PC World, hanem a Keysworlds akciója, amiért semmilyen felelősséget nem vállalunk. Az ajánlattal kapcsolatban, illetve bármilyen felmerülő probléma esetén az service@keysworlds.com címen lehet érdeklődni.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.