Hirdetés

200 millióan még Windows 7-et használnak: ha te is köztük vagy, frissíts olcsón!



|

Akkor is érdemes Windows 10-et választani, ha most vettél új gépet. Most töredék áron lehet legális rendszered és akár Office-od is hozzá!

Hirdetés

"A Windows alapú PC-jére lejárt a támogatás" - ha ehhez hasonló üzenetet látsz a számítógéped bekapcsolása után, az nem véletlen, január 14-én tényleg a legeslegutolsó frissítés érkezett meg a Windows 7-hez, amelyre innentől nem érkeznek biztonsági javítások és nem számíthatunk terméktámogatásra sem. És persze lehet mondani, hogy "eddig se frissítgettem, és nem lett semmi bajom", de ez körülbelül ugyanolyan hatékony, mintha azt mondanánk: "eddig se néztem körül a járdáról lelépve, mégse ütöttek el". Érdemes a szerencsefaktort kizárni és a lehető legfrissebb Windows biztonságát, valamint a folyamatosan érkező frissítésekben, valamint a folyamatosan elérhető technikai segítségnyújtásban bízni helyette.

Hirdetés

Ha a fentiekkel tisztában vagy, de azért nem váltottál még Windows 10-re, mert az túl drága, akkor van egy jó hírünk. A Keysworlds oldalán akár már 8,88 euróért (azaz kb. 3000 forintért) lehet legális kulcshoz jutni a még mindig zajló újévi promócióban - az eleve nagyon kedvezményes árhoz még egy extra kuponkódot is mutatunk, amivel további 35 százalékot lehet faragni az árból.

A 35 százalékos engedményt úgy lehet alkalmazni, ha a szoftvereket először a kosárba teszitek, majd pedig fizetés előtt a kuponkód helyére beírjátok az Emkeys35 kódot. Mutatunk pár példát, milyen árakat lehet így elérni:

Mit kell tudni a Keysworlds.com-ról?

A Keysworlds egy automata rendszer segítségével küldi ki az aktivációs kódokat, és 100%-os vásárlói elégedettséget garantál. A kulcsok perceken belül megérkeznek e-mailben. A telepítéshez a szoftvereket a gyártó oldaláról lehet letölteni, majd amikor a rendszer termékkulcsot kér, csak be kell írni az e-mailben érkezett karaktersort.

Az ajánlatok a készlet erejéig érvényesek. Fizetni számos módon lehet, egyebek mellett bankkártya és PayPal is elfogadott. Aktiválás előtt érdemes ellenőrizni, hogy azon szoftvert próbáljuk-e aktiválni, amihez a kulcs illik (figyeljünk arra például, hogy Pro vagy Home verziót vásároltunk és így tovább). Bármilyen kérdés esetén a service@keysworlds.com címen érdemes érdeklődni.

Az ajánlat nem a PC World, hanem a Keysworlds akciója, amiért semmilyen felelősséget nem vállalunk. Az ajánlattal kapcsolatban, illetve bármilyen felmerülő probléma esetén az service@keysworlds.com címen lehet érdeklődni.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.