Hirdetés

Kezdd a nyarat új Windows vagy Office szoftverekkel!



|

Közeleg a nyár, a nagy forráság beköszöntét pedig a Keysworlds is perzselő friss akciókkal ünnepli meg. 

Hirdetés

Ha minden jól megy, akkor hamarosan belecsapunk a kő kemény nyárba, mikor laptoppal a kezünkben akár a szabadot is célba vehetjük, legyen szó munkáról vagy akár tanulásról. Fontos viszont, hogy notebookunk a legújabb szoftverekkel legyen felvértezve.

Ehhez remek segítőtársunk lehet a Keysworlds, legújabb kedvezményes szoftvercsomagjaik ugyanis verhetetlen nyári áron szerezhetőek éppen be.

Hirdetés

Jelenleg az összes Keysworlds akció közül az alábbi, kuponkód nélküli is érvényes akciók a legnépszerűbbek: 

 

A legjobb ajánlatok egy helyen

A Keysworlds nyári akciójában most egy halom fontos szoftver szerezhető be kedvezményes áron. Windows 10 operációs rendszerek vásárolhatók meg 45%-os kedvezménnyel, az EBD45 kuponkód aktiválás után. Íme a kínálat:

További akciós termékek féláron

Az alábbi szoftvereket is 50-os kedvezménnyel zsákolhatod be a Keysworlds nagy nyári akciójában, ehhez pedig nem kell más tenned, mint használni a vásárlás során az EDB50 kuponkódot. Az alábbi termékek közül válogathatsz:

Az ajánlat nem a PC World, hanem a Keysworlds akciója, amiért semmilyen felelősséget nem vállalunk. Az ajánlattal kapcsolatban, illetve bármilyen felmerülő probléma esetén az service@keysworlds.com címen lehet érdeklődni.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.