Hirdetés

Kezd lassan kínos lenni, hogy a Samsung képtelen felhagyni az iPhone 14 ekézésével



|

A Samsung többet foglalkozik az iPhone 14-es modellekkel, mint az Apple, és ez nagyon kellemetlen.

Hirdetés

Szeptember hetedikén az Apple végre bemutatta az idei iPhone és Apple Watch modelleket, továbbá frissítette az AirPods Prót is, ami a cupertinói vállalat egyik legnépszerűbb terméke. Ahogy azt várni lehetett, a  prezentáció nem igazán bővelkedett meglepetésekben, lényegében azt kaptuk, amit néhány nappal korábban már megszellőztettek a szivárogtatók. Példának okáért megérkezett a 48 MP-es kamera a Pro modellekbe, megjött az Apple Watch Ultra és már műholdakkal is képes kommunikálni az iPhone, ha vészhelyzetbe kerülne a tulajdonosa. A Samsung szerint azonban ez mind ciki, többek között azért, mert még mindig nem hajlik a telefon.

Az Apple az okostelefonok korai éveiben inkább innovációkról volt híres és maga diktálta a trendet, az idő múlásával azonban egyre kevesebb volt a nyilvános kísérletezés, és inkább arra ment rá a cég, hogy mikor bevezet egy funkciót, az a legjobb legyen a piacon. Így lehetséges az, hogy a gyártó portfóliójából még mindig hiányoznak a hajlítható modellek, és a legjobb kamerája is csak idén lépett el a 12 MP-es felbontásról. Ettől függetlenül a szoftvere olyannyira kiemelkedő, hogy a mai napig az iPhone-okkal készülnek a legjobb videók, és fotós téren sincs miért aggódniuk a felhasználóknak.

Hirdetés

A Samsung azonban másképp gondolja. A dél-koreai gyártó már az iPhone 14 bejelentése előtt elkezdte alázni a cupertinói vállalatot, mondván, az iPhone 14 semmilyen innovációval nem rendelkezik, a kampány pedig a bemutató után sem csendesedik. A Samsung folyamatosan azzal henceg, hogy ők már több mint 2 éve rendelkeznek hajlítható telefonnal és a most bemutatott 48 MP-es kamera is gáz, hiszen ők már két és fél éve is 108 MP-lel szerelték a legjobb készülékeiket.

Nem a mostani az első alkalom, hogy a Samsung konkurense rovására élcelődik. Emlékeztek például arra a 2016-os kampányra, ami a jackcsatlakozó eltávolítása miatt indult? Miután jól kiröhögte mindenki az Apple-t, a Samsung ugyanazt csinálta, amit a cupertinóiak. Épp olyan kellemetlen szituáció volt, mint a mostani kommunikáció.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.