Hirdetés

Kezdőkhöz szól a tükör nélküli Fujifilm X-A7



|

700 dollárba kerül, és a kezdők számára készült a tükör nélküli Fujifilm X-A7 fényképezőgép.

Hirdetés

A Fujifilm az eddigi legolcsóbb modellel bővítette az X szériás tükör nélküli fényképezőinek a kínálatát. Az X-A7 a kezdőknek szól elsősorban, éppen ezért egyszerűsített dizájnt és kiosztást kapott, kevesebb a vezérlő, és jobban figyeltek az érintőképernyőre. 

Hirdetés

Az X-A7 egy 24,2 megapixeles APS-C szenzort használ, ami a fázisérzékelős autofókuszhoz 8,5-szer több pontot használ, mint az X-A5. Az arcok és a szemek követésére is képes, tud felvenni 4K@30fps és 1080p@60fps videókat, sajnos 15 és 30 perces korlátozással. 

A hátlapra egy 3,5 hüvelykes, 16:9-es LCD-kijelző jutott, ami érintésérzékeny. A kezdőket a Bright Mode nevű HDR funkció segíti a beállítások mellőzésében, de sok más mód és jelenetválasztó is akad a kevésbé tapasztaltak számára. 

A fényképező Bluetooth LE-n keresztül tudja átküldeni a képeket mobilra, PC-vel USB-C-n csatlakozik, és ugyanígy tölthető. 700 dollárért a csomagba egy FUJINON XC15-45mmF3.5-5.6 OIS PZ lencsecsomag is került. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.