Hirdetés

Kezelj minden chatet egyetlen ablakban - ezek a legjobb chat-aggregátorok



|

Te sem tudod már nyomon követni, hogy kinek melyik platformon kell üzenned? Használj chat-aggregátort, és többé nem lesz gondod ezzel.

Hirdetés

Lassan annyi chatprogram készül, hogy akár minden nap használhatnál másikat: a Facebook Messenger csak egy a sok közül, ott van mellette a Whatsapp, az Instagram, a Signal, a Telegram, a WeChat, a Line - és a sort még hosszasan folytathatnánk.

A legkényelmesebb az lenne, ha mindenki az általad előnyben részesített platformot használná, igaz? A valóság ezzel szemben az, hogy mindenki más és más szolgáltatásra esküszik, így ma, ha valaki minden ismerősével szeretné tartani a kapcsolatot online is, három-négy alkalmazást szinte biztos, hogy telepítenie kell. A helyzet szerencsére nem feltétlenül ennyire bonyolult, hiszen a chat-aggregátor alkalmazások pont azért jöttek létre, hogy leegyszerűsítsék a dolgod azzal, hogy az általad használt szolgáltatások szálait egybefésülik. Megmutatjuk, melyek a legjobbak!

Hirdetés

1. All-in-One Messenger

Kezdjük a sort az AiO Messengerrel, amely rengeteg üzenetküldő szolgáltatást támogat, szám szerint 51-et. Ami hiányzik a repertoárból, és esetleg fájó lehet, az az Apple saját üzenetküldője, valamint a Signal. Ezt leszámítva a szoftver gyakorlatilag minden platformot kezel, és nemcsak Windowsra készült el, hanem MacOS, valamint Linux alá is telepíthető. Akkor is hasznát veheted egyébként, ha főleg a Facebookot használod, mert az AiO Messenger mellett nem kell mindig nyitva tartani azt a böngészőben, így a közösségi oldal nem tudja folyamatosan elterelni a figyelmedet. Az alkalmazás a végletekig letisztult, és természetesen arra is képes, hogy a bejövő üzenetekről értesítést küldjön a tálcára.

Gyere, és legyél te is PCW Max tag!

Olvasd tovább minden cikkünket és élvezd a tagoknak járó extra kedvezményeket egész hónapban akár egy pizzaszelet áráért!

Kipróbálom
Már előfizető vagyok, bejelentkezem
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.