Hirdetés

Kiadós szivárgás árulkodik a teljes Galaxy S24-szériáról



|

Szinte minden kiderülhetett a Samsung következő csúcstelefonjairól.

Hirdetés

Ha a Samsung nem rúgja fel az elmúlt években megszokott menetrendet, akkor január-február környékén kerülhetnek leleplezésre a gyártó új csúcstelefonjai, melyek kapcsán ugyan már hónapok óta keringenek a kisebb-nagyobb szivárgások, most viszont egy olyan jelentés futott be, ami szinte minden titkot kikotyoghatott.

A Windows Report ugyanis azt állítja, hogy exkluzív fotókhoz és specifikációs leírásokhoz fért hozzá a Galaxy S24, az S24+ és az S24 Ultra kapcsán, így ha a portál nem téved, akkor a Samsungnak nem sok bejelenteni valója marad a hivatalos leleplezésre.

Hirdetés

A cikk szerint a Galaxy S24 a Samsung saját fejlesztésű Exynos 2400-as chipjével érkezik majd, míg a Plus és az Ultra a Qualcomm aktuális csúcsprocesszorával, a Snapdragon 8 Gen 3-al fog hasítani. A nagy kérdés, hogy mi lesz a helyzet Európában, a korábbi pletykák ugyanis arról szóltak, hogy mifelénk csak a legdrágább modell kapja meg a fejlettebb Snapdragont. Memóriából 8 és 12 GB állhat rendelkezésre, az utóbbi csak az S24+ és az Ultra esetében.

B-J: Galaxy S24+, S24 Ultra, S24. Forrás: Windows Report
B-J: Galaxy S24+, S24 Ultra, S24. Forrás: Windows Report

Ami a kijelzőt illeti, az S24 egy 6,2 hüvelykes, 120 Hz-es 1080p AMOLED panelt kap, míg az S24+-ban egy 6,7-es QHD megjelenítő, az S24 Ultrában pedig egy lapos kialakítású, 6,8 hüvelykes 1440p+ képernyő kap helyet. Az alapmodellt egy 4000 mAh-s, az S24+-t egy 4900 mAh-s, az Ultrát pedig egy 5000 mAh-s akku tartja majd életben. A zászlóshajó a Super Fast Charging 2.0, a Fast Wireless Charging 2.0 és a Wireless Power Share technológiákat is támogatja.

Kamerás képességek terén természetesen szintén az Ultra kínálja majd a legtöbbet, a hátoldalán egy négy szenzorból álló kameraszigettel. Itt egy 12 MP-es ultraszéles látószögű, egy 200 MP-s széles látószögű, valamint egy 10 és egy 50 MP-es telefotó lencsét találunk majd. Ezzel szemben az S24+ és az S24 csak három hátlapi képalkotót kapnak, 12 (ultraszéles), 50 (széles) és 10 (telefotó) megapixeles felbontással.

Samsung Galaxy S24 és S24 Ultra Forrás: Windows Report
Samsung Galaxy S24 és S24 Ultra Forrás: Windows Report

Az S24 512/256/128 GB-os kivitelekben érkezik, míg az S24+ csak 512- vagy 256 GB-os tárhellyel kérhetjük, az Ultra esetében pedig akár 1 TB-on is terpeszkedhetünk, ha nem lenne elég a szintén rendelkezésre álló 512 GB-os vagy a 256 GB-os variáns. Az S24 Ultra esetében még azt is tudni véli a Windows Report, hogy a Samsung az iPhone 15 Pro példáját követve egy titán-ötvözet keretet fog alkalmazni.

Az persze semmi sem garantálja, hogy a cikk állításai bombabiztosak, de nem ez lenne az első alkalom, hogy lényegében minden kiszivárog a Samsung bemutatásra váró termékeiről. A részletes specifikációkat ide kattintva olvashatod.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.