Hirdetés

Kiakadtak a fejlesztők az iOS 14 érkezése miatt



|

Mindenkit meglepett az Apple az iOS 14 mobil operációs rendszer korai megjelenésével, a legjobban a fejlesztőket, akik alaposan kiakadtak.

Hirdetés

Akik az iPhone 12 mobilok bemutatójára vártak, azok kicsit csalódtak tegnap, bár több elemző is jelezte, hogy csak októberben lesz esedékes a bejelentés. Az Apple azért okozott némi meglepetést, amikor úgy döntött, hogy ma kiadja az iOS 14-et. Ennek részleteiről már beszámoltunk, azóta azonban a fejlesztők alaposan felháborodtak a történteken. A Mashable össze is gyűjtötte a Twitterről a véleményeket, hogy miért zaklatta fel annyira a fejlesztőket az iOS 14 váratlan megjelenése. 

Hirdetés

A fejlesztők nagy gondja az, hogy az Apple egyáltalán nem figyelmeztette őket az új rendszer érkezésére. Éppen ezért arra panaszkodnak, hogy így most semmi nincs kész, sokan inkább nem is alszanak, csak, hogy haladjanak a munkával. Mindenki kapkod, hogy befejezze az appok frissítéseit. 

Az Apple általában egy hetet ad a fejlesztőknek a végleges verziójú új iOS megjelenése előtt, egy úgynevezett Golden Master verzió formájában. Ez alatt az idő alatt gondoskodhatnak arról, hogy az appok jól működjenek az új verzióban. Sokszor ilyenkor jönnek elő a kritikus hibák, amiket muszáj javítani. Sokan úgy gondolják, hogy az új iOS érkezése után mindenki az App Store-t kutatja olyan appok után, amik kihasználják a legújabb iOS funkcióit, így azonban szinte senki nem tudott felkészülni a javításokkal és új funkciók támogatásával. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.