Hirdetés

Kicsi és megfizethető lesz az új iPhone SE



|

Májusban érkezhet a második-generációs iPhone SE, 4 hüvelykes kijelzővel.

Hirdetés

Több mint két éve már, hogy az Apple kiadta az iPhone SE okostelefonját - a speciális modell 4 hüvelykes képernyőt tartogat azoknak, akik kisebb méretre vágynak. Plusz pont, hogy ez a készülék sokkal megfizethetőbb, mint a gyártó többi okostelefonja. 

Hirdetés

Két év azonban majdnem egyenlő az örökkévalósággal a mobilpiacon, ezért aztán nem túl meglepő, hogy az iPhone SE mostanra elavult. 

Mivel az elmúlt héten több szabályozási szervezet adatbázisában is eddig be nem jelentett Apple eszközök bukkantak fel, ezért a szakértők arra jutottak, hogy jön az iPhone SE 2. A japán MacOtakara is megerősítette ezt, ráadásul a tokgyártóktól is szerzett információkat. 

Ezek alapján az Apple májusban dobná piacra az iPhone SE 2-t, ami méretben nem változik, de dizájnban igen. 

Sajnos az Apple erről is száműzi a jackcsatlakozót. Marad a Touch ID és az iPhone 7-ből ismerős A10 Fusion chip, lesz NFC és Apple Pay is. A vezeték nélküli töltés még kérdéses. 

Kár lenne persze bármit biztosra venni, de azért reménykedni lehet: a nagyképernyős okostelefonok korában igazi gyöngyszem lehet egy-egy ilyen apróság. Sokan örülnek a Sony Xperia XZ2 Compactnak is, ami az 5 hüvelykes, 2:1 arányú kijelzővel tényleg kompakt lett. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.